News Flash:

Leacuri foarte bune cu lapte

10 Martie 2015
1587 Vizualizari | 1 Comentarii

Cald sau rece, dulce sau sarat, laptele este extrem de folositor organismului uman. Bogat in vitaminele D si K, laptele este un excelent intaritor al sistemului osos. Iodul contribuie in mod semnificativ la buna functionare a glandei tiroide, iar vitaminele B2 si B12 care se regasesc in lapte ajuta la sanatatea functiilor cardiovasculare. Iata cateva leacuri cu lapte:

1. Pentru curatarea vaselor de sange si stimularea inimii
Amesteca 300 ml lapte cu doua capatani de usturoi (curatate si pisate in prealabil), fierbe amestecul timp de jumatate de ora. Se ia cate o lingurita din acest leac preparat din lapte si usturoi, de trei ori pe zi inainte de mesele principale cu o jumatate de ora, pana cand terminati intreaga cantitate. Se face o pauza de 10 zile si se poate repeta tratamentul cu acest minunat leac.

2. Angina pectorala
Se piseaza o lingura de fructe de catina uscate si se amesteca cu o jumatate litru de lapte fierbinte, se lasa la infuzat 2o- 30 minute dupa care se strecoara si se amesteca cu trei linguri de miere poliflora. Din acest leac se bea cate o jumatate de pahar de trei ori pe zi , neaparat dupa mesele principale si se face o cura de o luna. Dupa 10 zile puteti sa reluati cura cu acest leac deosebit de eficient intr-o boala cum este angina pectorala.

3. Raceala si raguseala
Se freaca un galbenus de ou cu o lingura de miere, preferabil de fan si se pune peste amestec lapte fierbinte. Usureaza mult respiratia cand ai o raceala si amelioreaza durerea de gat si raguseala.

3. Varice
Se piseaza bine o mana de pelin proaspat sau o mana de feriga si se amesteca cu o cantitate egala de lapte batut. Se pune sub forma de cataplasma pe locurile afectate de varice se aplica un pansament sau o panza din material natural, se lasa sa lucreze peste noapte. Faceti aplicatii cu acest leac cel putin o saptamana; rezultatul va fi pe masura efortului. Faceti o pauza de o saptamana si puteti repeta pentru a scapa definitiv de varice. Atentie! nu faceti aplicatia daca aveti varice sparte.

4. Ulcer stomacal 
Se curata un dovlecel copt, se taie in cubulete si se toarna un litru de lapte peste el. Se lasa la foc mic pana incepe sa fiarba apoi se da la cuptor inca 25 minute, se piseaza bine iar din amestecul rezultat se bea cate un pahar inainte cu 30 minute de mesele principale. Este un leac care poate fi folosit vreme indelungata neavand efecte secundare.

5. Constipatie
Se bea un pahar de zer acru iar dupa o ora un pahar de zer proaspat daca nu sunt rezultate repetati iar acest tratament. Se poate si cu zeama acra de varza dar cuzer este mai usor si obtineti aceleasi rezultate.


3 varice 5 constipatie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007447 (s)