News Flash:

Spitalul Municipal din Timisoara va avea un nou aparat RMN

9 Martie 2015
1354 Vizualizari | 1 Comentarii
Lucrarile de amenajare a noului spatiu in care va functiona un aparat RMN la Spitalul Municipal din Timisoara se vor termina la mijlocul lunii august (cel putin asa se preconizeaza), la fel si instalarea aparatului, spune conducerea Spitalului Municipal din Timisoara. Amenajarea spatiului, care se afla la subsolul cladirii, a inceput deja, se va face achizitia publica a RMN-ului si, in functie de aparat (tipul de aparat, marimea lui), se va continua constructia, scrie tion.ro.
RMN-ul va costa 1 milion de euro, iar valoarea lucrarii de amenajare este de aproximativ 60.000 de euro - deviz estimat. De acest aparat vor beneficia pacientii internati la Spitalul Municipal Timisoara, dar managerul spitalului, Octavian Mazilu, spune ca se va incerca sa se intre si in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel incat toti asiguratii sa poata beneficia de investigatiile care vor fi posibile cu ajutorului acestui RMN.
„Lucrarile de amenajare a acestui spatiu din Clinicile Noi vor permite instalarea aparatului de rezonanta magnetica nucleara de 1,5 T, functional din toamna acestui an. Aparatul RMN va fi achizitionat printr-un proiect accesat de spital in cadrul POSCCE, iar amenajarea spatiului este finantata exclusiv din fondurile proprii ale spitalului. Multumesc tuturor colaboratorilor implicati in reusita acestui proiect!”, spune managerul Spitalului Municipal Timisoara, Octavian Mazilu, director de proiect POSCCE.

amenajarea spatiului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006469 (s)