News Flash:

In grija cui isi va lasa Andreea Balan fetitele cat timp va fi plecata in „America Express”

23 Mai 2022
447 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Balan

Andreea Balan nu spus „nu” niciunei provocari si aproape ca nu exista emisiune la care sa nu fi acceptat sa participe. Recent, Andreea a acceptat sa plece in „America Express”, iar intrebarea care sta pe buzele tuturor este legata de persoana care va avea grija de cele mici atunci cand artista va fi departe de casa.

Andreea Balan alaturi de colega si buna ei prietena, Andreea Antonescu vor pleca in aventura vietii lor. Cele doua isi fac deja bagajul pentru „America Express” si, desi vor lipsi mult de acasa, se pare ca asta nu le deranjeaza deloc. Inainte de a zbura catre Columbia, Mexic si Guatemala, cele doua s-au asigurat ca lasa totul in ordine acasa. Astfel, Andreea nu isi face griji in privinta celor mici. Chiar daca, in trecut, George Burcea a acuzat-o ca nu are grija de fetitele lui si ca sta mai mult plecata, de data asta, Andreea le lasa pe maini bune. Vedeta a mobilizat o armata de oameni pentru siguranta celor mici ca sa poata pleca linistita.

„Nu e nevoie sa ii las mamei instructiuni, pentru ca ea stie foarte bine ce are de facut. Mama este prezenta din prima zi de viata a Ellei, fata cea mare, si ea stie exact ce trebuie sa faca. Din contra, ea are grija de casa, de noi, cu mancarea, ea stie foarte bine. Avem pediatra la orice ora din zi si din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adica infrastructura si ceea ce am eu in jurul meu totul este foarte solid', a declarat Andreea Balan, pentru VIVA.ro

„Eu plec linistita, pentru ca stiu ca fetele mele sunt pe maini foarte bune, de la mama, la bona, prietene cu copii. Am facut un program destul de clar, pe zile, fetele au activitati: merg la engleza, la patinaj, la balet, avem un sofer care le ia de acasa, le duce, nu e nicio problema. Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasa am lipsit cateva zile, cand am fost in vacanta. Acum o sa lipsesc cel mai mult”, a adaugat vedeta, pentru sursa mentionata mai sus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008193 (s)