News Flash:

„Il iubesc!” Cine este barbatul careia i-a declarat Anamaria Prodan dragostea

27 Ianuarie 2022
425 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampft este un divort atat la propriu, cat si la figurat. Intre cei doi nu mai exista cale de impacare, iar cel care a vrut sa puna capat mariajului a fost chiar Reghe. Aceasta a depus primul actele de divort, iar acum, urmatorul pas in ordine cronologica este partajul. Cei doi soti au reusit sa stranga de-a lungul timpului o avere impresionanta, iar acum nu le ramane decat sa isi imparta banii in mod egal, iar suma nu este deloc mica: 100 de milioane de euro.

Anamaria Prodan pare ca este mai dispusa ca niciodata sa se lase din ce in ce mai putin afectata de vorbele celor din jur. Impresara isi vede de viata ei si se simte mai bine ca niciodata alaturi de apropiatii ei. Anamaria l-a uitat pe Reghe si nici nu vrea sa se mai gandeasca la el in ipostaza de iubit, partener si sot.  Anamaria Prodan s-a fotografiat alaturi de Ciprian Marica si, fara sa stea prea mult pe ganduri, a facut imaginea publica. Postarea sexy impresarei a starnit zeci de mii de reactii. Bineinteles, Anamaria Prodan a adaugat si o descriere cu care a uimit pe toata lumea.

”Il iubesc... fratele meu... prieteni pentru totdeauna... numarul unu”, a scris Anamaria Prodan in descrierea imaginii.

Ciprian Marica a fost in ultima perioada in centrul atentiei din cauza scandalului in care a fost implicat impreuna cu Ilie Nastase. La vremea acea, tenismenul a fost internat la spital din cauza socului trait, iar cea care a facut declaratii a fost Ioana.

„Nu are nicio explicatie pentru ceea ce s-a intamplat, dar a inteles ca Marica i-a luat de sub nas afacere. E socul vietii sale. El spune ca i-a mai semnat lui Marica, in perioada din urma, ceva acte prin care il indrituia sa faca ceva plati in numele sau, dar atat si nimic mai mult!”, a spus Ioana Nastase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006029 (s)