News Flash:

Ce o impiedica pe Delia sa participe la Asia Express. „Acum ca am vazut... ”

27 Ianuarie 2022
413 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Aproape ca nu exista coltisor in lumea asta pe care sa nu il fi vazut Delia. Artista si-a depasit demult targetul de pasi pe zi, iar pasiunea ei pentru calatorii i-a facut pe fani sa fie nerabdatori sa o vada in cel mai tare show .

La o privire pe Instagramul Deliei, prima intrebare care iti vine in minte este ”de ce nu se duce artista la Asia Express?” Delia bifeaza vacanta dupa vacanta, iar recent si-a descoperit pasiunea pentru expeditiile montane. 

Delia a fost invitata in podcastul lui Codin Maticiuc, acolo unde a recunoscut ca inca mai este tentata sa faca parte din echipele „Asia Express”. Singura problema este legata de faptul ca nu are coechipier pentru ca sotul ei nu este la fel de incantat de idee precum ea. 

„Daca se face la anul, eu mi-l conving! Trebuie sa-l conving pe al meu sot sa vina. El daca vine este cu un spirit de competitie nebun. Deci daca el pe traseu, pe munte, nu suporta sa treaca cineva inainte, sa-l ocoleasca oameni, iti dai seama ca ar fi nebunie!”, declara, anul trecut, Delia.

Timpul a trecut, Razvan tot nu este convins ca vrea sa faca acest pas, iar in ceea ce o priveste pe Delia, se pare ca sezonul trecut i-a lasat un gust amar, iar intensitatea dorintei a mai scazut.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004878 (s)