News Flash:

Trauma care a marcat-o pe viata pe Andreea Tonciu dupa eliminarea de la „Survivor”. „E socata”

27 Ianuarie 2022
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

„Survivor” este una dintre cele mai dure competitii de la noi. Concurentii au inceput sa simta asta pe pielea lor abia dupa ce au ajuns in Republica Dominicana. Probele i-au solicitat la maxim, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Cei mai slabi de inger au fost nevoiti sa paraseasca competitia, iar printre ei s-a numarat si Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a plecat in jungla cu gandul de a castiga competitia, dar, din pacate, planul de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ. Competitiva si vocala din sine, vedeta a tras o multime de antipatii si nu este de mirare ca cei din echipa ei, dar si cei din echipa adversa au votat eliminarea ei. Competitia pentru bruneta s-a terminat in editia de marti, 25 ianuarie. Andreea a ajuns la hotel unde a luat legatura cu familia ei. Mama vedetei a vorbit deja cu Andreea la telefon si a facut primele declaratii in emisiunea lui Catalin Maruta.


Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericita. De abia asteapta sa ne vada, e socata, oricum, de ceea ce a trait acolo. Spre surprinderea noastra ea inca nu a dormit si a zis ca nu poate sa doarma.Pentru ca si la hotel a vazut o soparla mica in camera. Nu a dormit toata noaptea, a vorbit cu noi. Noi am vazut un show foarte frumos, dar daca fizic esti acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea si imi dau seama ca ea chiar a trait o trauma, faptul ca a stat acolo si tot timpul auzea numai zgomote.”, a povestit Maria Tonciu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005859 (s)