News Flash:

Ferestrele din PVC, dusmanul sanatatii tale. Iata la ce riscuri te expui

1 Iulie 2016
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
termopan
Potrivit expertilor rusi in ventilare si microclimatul din incaperi, ferestrele din PVCventilatoarele de evacuare si aparatele de aer conditionat, care impiedica accesul aerului curat in incapere, au un impact negativ asupra sanatatii omului.

In afara de compusii toxici care se evapora de pe suprafata mobilierului si din materialele de finisare si nu au unde sa se disperseze, geamurile din PVC maresc gradul de concentratie in aer a prafului, produselor de ardere si a emisiilor de la tehnica de uz casnic, cum este radonul.

Cum te imbolnavesti de cancer pulmonar fara sa fumezi. Gazul din locuinta ta care te ucide fara sa stii

Risc de astm, alegii, cancer
In incaperile cu ventilare insuficienta se formeaza un climat cu o umiditate si temperatura sporita. Acest mediu este favorabil pentru dezvoltarea mucegaiului si a diversilor microbi. Aparatele de aer conditionat si ventilatoarele doar inrautatesc situatia. In opinia savantilor germani, cresterea morbiditatii prin astm, alergie, boli cutanate si cancer in ultimii decenii se explica prin climatul nesanatos in apartamentele moderne.

Fanta de aerisire rezolva doar partial problema. Specialistii recomanda populatiei sa renunte la ferestrele PVC in favoarea geamurilor din lemn, care asigura ventilarea calitativa sau sa instaleze ferestre PVC cu supape de ventilare.

radonul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005486 (s)