News Flash:

Cel mai eficient remediu naturist pentru tratarea varicelor

30 Iunie 2016
8858 Vizualizari | 0 Comentarii
varic
Din ce in ce mai multe femei se confrunta cu probleme, cum ar fi picioare umflate, dureri apasatoare de picioare, capilare si vene vizibile. Genul acesta de probleme de sanatate se poate explica prin faptul ca vasele de sange sunt slabite, fie din cauze externe, fie din cauze interne.
Varicele sunt vene contorsionate, largite, situate superficial sub tegument. Cel mai adesea ele se dezvolta la nivelul picioarelor si gleznelor. In cazurile severe, varicele se pot rupe sau pot da nastere la leziuni ulcerate, deschise, la suprafata pielii. Varicele apar atunci cand, odata cu cresterea in varsta, venele isi pierd din elasticitate iar capacitatea lor de a se contracta si de a permite sangelui sa circule in sens unidirectional scade din ce in ce mai mult. In felul acesta venele se dilata, se umfla si se inflameaza, formand dilatatii patologice ale venelor care apartin sistemului venos.
Cauzele aparitiei varicelor sunt variate, iar femeile de orice varsta pot suferi de aceasta problema. Varicele complica din ce in ce mai mult stilul de viata, in conditiile in care aproximativ 30% din populatie si 60% dintre femei prezinta la momentul actual manifestarile acestei boli, conform studiilor de specialitate. Stilul de viata haotic, dar si interesul scazut acordat propriei sanatati in favoarea altor preocupari, determina aparitia varicelor, care netratate la timp pot conduce la complicatii severe.
Se pare ca femeile sunt de patru ori mai predispuse la a dezvolta boala varicoasa, fata de barbati, estimandu-se ca dintre persoanele cu varsta de pana la 30 de ani care au varice aproximativ 80% sunt femei, in vreme ce afectiunea se regaseste in proportie de numai 20% in randul barbatilor.
Boala varicoasa se manifesta diferit, uneori se poate agrava in numai cateva luni, alteori in cativa ani. De obicei apare dupa o lunga perioada de sedentarism.
Varicele pot fi si rezultatul purtatului indelung al pantofilor inconfortabili sau cu tocuri inalte, dar pot aparea si in urma unei sarcini sau a unei conditii de malnutritie. Totodata, venele se pot slabi si din cauza consumului in exces a zaharului si a acizilor grasi care duc la inflamarea venelor si a capilarelor.
Extrem de benefica in prevenirea bolii varicoase este Vitamina C care se recomanda a fi consumata in cantitati destul de mari.
In acest articol va vom prezenta un remediu naturist de prevenire a varicelor. Iata cum se prepara.
Ingrediente necesare:
– 3 linguri de gel de Aloe Vera
– ½ cana de morcovi taiati marunt
– ½ cana de otet de mere
Metoda de preparare
Puneti toate ingredientele listate mai sus intr-un blender sau mixer si mixati pana veti obtine o pasta fina. Daca aveti nevoie de mai multa pasta, puteti dubla cantitatile.
Metoda de folosire
Aplicati pasta pe zona afectata si acoperiti cu un tifon. Lasati sa actioneze aproximativ jumatate de ora si apoi indepartati cu apa usor calduta. Pentru rezultate mai bune, tineti picioarele ridicate in tot acest timp. Repetati acest procedeu zilnic pana veti vedea rezultate.
Acest remediu naturist este extrem de benefic datorita proprietatilor ingredientelor sale. Astfel, otetul de mere previne cheagurile de sange si actioneaza ca un coagulant.
Morcovii sunt bogati in antioxidanti care sunt foarte avantajosi pentru piele, iar Aloe Vera este extrem de apreciata pentru proprietatile sale puternice anti-inflamatoare.
Sursa: www.healthymagazine365.com

complicatii severe boala varicoasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005535 (s)