News Flash:

CEAIUL MINUNE care curata plamanii de toxine

30 Iunie 2016
140302 Vizualizari | 1 Comentarii
plamani
Cum iti cureti plamanii de toxine cu acest ceai miraculos
Cu totii ne-am lovit de probleme de respiratie de-a lungul vietii. Fie ca este vorba de astm, de o simpla raceala, de o stare alergica, senzatia neplacuta de disconfort exista. Bineinteles, multi dintre noi alegem sa cumparam diverse medicamente care sa ne calmeze problemele respiratorii, fara sa tinem cont de faptul ca acestea pot avea efecte secundare negative care ne pot imbolnavi si mai tare.
Spre exemplu, in cazul unei raceli obisnuite, ni se recomanda de obicei sa bem sirop de tuse. Multe dintre siropurile de tuse produc efecte imediate, dar au si numeroase reactii adverse cum ar fi: stari de somnolenta, de ameteala, transpiratie intensiva, stari de voma, eczeme, mancarimi sau lipsa de energie.
In cazul unor probleme respiratorii cronice cum ar fi astmul sau bronsita, medicii prescriu corticosteroizi care sunt luati cu ajutorul unui inhalator.
Pentru unii pacienti aceste medicamente pot fi cu adevarat necesare, insa cercetatorii au constatat ca pot creste riscul de infectii fungice si slabesc sistemul imunitar. Din aceasta cauza este mai bine sa le evitam pentru a nu intra in complicatii ale sanatatii si mai mari.
Din fericire exista un remediu naturist care poate trata problemele respiratorii si pe care vi-l vom prezenta in acest articol.
Este vorba de planta cunoscuta sub numele de lumanarica ce este folosita de secole ca remediu naturist in cazul bolilor respiratorii cum ar fi racelile in piept, diverse afectiuni pulmonare sau congestia plamanilor. Lumanarica este o planta obisnuita care creste in toate colturile lumii. Cunoscuta in popor si sub denumirea de „lumanarea Domnului“ sau „ceaiul iernii“, lumanarica ramane una dintre plantele medicinale cu un potential curativ de exceptie.
Lumanarica are efecte extrem de benefice asupra sanatatii datorita continutului de saponine: compusi organici care actioneaza ca expectorante naturale. Lumanarica indeparteaza excesul de mucus din plamani si calmeaza congestia plamanilor sau alte simptome.
Mai mult, in cazul unei infectii bacteriente virale, lumanarica sustine procesul de vindecare intrucat bacteriile si virusii raman prinsi in mucus si sunt eliminate odata cu acesta.
Lumanarica are proprietati emoliente puternice, deci calmeaza durerile de gat si durerea cauzata de tusea frecventa. Drept urmare, lumanarica este excelenta in cazul diferitelor afectiuni respiratorii, inclusiv cele cronice – bronsita si astmul.
Efecte cu adevarat miraculoase in cazul problemelor respiratorii se datoreaza ceaiului de lumanarica. Iata cum se prepara:
Ingrediente:
– 2 lingurite de frunze de lumanarica
– 1 ½ cani cu apa
– 1-2 lingurite de miere (optional)
– 1 lingurita de menta creata uscata (optional)
Metoda de preparare:
Se infuzeaza o lingurita de flori uscate la 200 ml de apa clocotita. Se lasa vasul acoperit 10-15 minute, se strecoara prin panza deasa si se beau unul -doua ceaiuri caldute pe zi, prin inghitituri rare, sau cate o lingura la intervale de o ora, avand efecte in tratarea tusei, bronsitei, laringitei, traheitei si a altor afectiuni ale aparatului respirator. Fiind denumit „ceaiul iernii“, este foarte solicitat in perioadele reci ale anului si nu trebuie sa lipseasca din familiile cu bolnavi de plamani.
Autor Text: Echipa Dr. Andrei Laslau
sursa andreilaslau.ro

lumanarica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Midas  | #1553
Cum puneti voi frunze si apoi fierbeti flori...
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005914 (s)