News Flash:

Deschid vasele de sange si sunt bune pentru colesterol si tensiune. 4 ingrediente banale care fac minuni daca sunt combinate

29 Iunie 2016
28400 Vizualizari | 0 Comentarii
combinata
Este prima cauza de mortalitate la nivel mondial si nu tine cont de varsta. Poate aparea inca din copilarie, dezvoltandu-se treptat odata cu inaintarea in varsta. Primele manifestari clinice ale aterosclerozei apar dupa 40 de ani.
Aceasta boala se manifesta prin dezvoltarea unor depozite de grasimi pe peretii arterelor. Cu timpul, aceste depuneri se transforma in placute de aterom, care ingusteaza artera, impiedicand circulatia normala a sangelui. Exista, insa, un remediu naturist care desfunda arterele, stopand, astfel, evolutia bolii. Eficienta lui a fost dovedita in timp.
Trebuie, insa, sa stii ca in cazul in care arterele sufera de obstructie severa, singura rezolvare o reprezinta interventia chirurgicala.
Cum obtii remediul naturist care desfunda arterele
Pentru a obtine acest remediu ai nevoie de:
– O radacina de ghimbir de 3-4 cm
– 4 lamai
– 4 catei de usturoi mari
– 1-2 linguri de miere, de preferat biologica
– 2 litri apa
Odata pregatite ingredientele, te poti apuca de treaba. In prima faza, spala bine lamaile, care vor fi folosite cu tot cu coaja, si ghimbirul, apoi curata usturoiul. Taie toate cele trei ingrediente in bucati si introdu-le in blender.
Peste pasta obtinuta adauga cei 2 litri de apa, apoi pune la fiert. Amesteca frecvent prin recipientul pus la fiert. Opreste focul la 4-5 minute dupa ce leacul a dat in fiert si lasa-l, apoi, sa se raceasca. Toarna produsul obtinut intr-un recipient de sticla si adauga mierea de albine.
Cum se administreaza remediul naturist care desfunda arterele
Pentru a desfunda eficient vasele de sange blocate de placile de aterom, acest remediu trebuie administrat timp de trei saptamani. Astfel, bea zilnic 250 ml din aceasta licoare, cu cel putin 2 ore inainte de masa. In restul timpului, pastreaz-o in frigider.
Dupa scurgerea celor trei saptamani poti face o pauza de o saptamana, dupa care poti relua intreg procesul de administrarea a remediului.
Alte metode de a impiedica evolutia aterosclerozei
Alimentatia
Un factor agravant important al acestei afectiuni il reprezinta alimentatia necorespunzatoare. Majoritatea alimentelor care contin un procent insemnat de grasime contribuie la ingrosarea placilor de aterom. Exceptie face uleiul de masline, care reduce cu peste 40% riscul dezvoltarii bolilor cardiovasculare.
Alte alimente recomandate in cazul in care esti predispusa la ateroscleroza sunt avocado, broccoli sau sparanghelul, care curata foarte eficient arterele.
Totodata, rodia contine compusi fitochimici care actioneaza asemanator antioxidantilor, protejand peretii vaselor de sange. Sucul de rodie stimuleaza producerea oxidului nitric, care ajuta la mentinerea unui flux sanguine optim in artere.
Polifenolii prezenti in fructul de kaki ajuta la scaderea nivelurilor de colesterol si trigliceride, asa ca nu uita sa consumi acest fruct macar o data la doua zile.
Plantele
In scopul prevenirii sau impiedicarii evolutiei aterosclerozei, se poate apela la o serie de plante care au proprietatea de a scadea nivelul colesterolului. Printre acestea se numara: schinduf, psyllium, ceai verde, ginkgo biloba, rozmarin, turmeric, ghimbir sau seminte de canepa. Remediile pe baza acestor plante aduc numeroase beneficii sanatatii cardiovasculare.
Anghinarea, paducelul si catina au si ele potential crescut in prevenirea aterosclerozei si a celorlalte maladii cardiovasculare.
Daca ai in familie persoane care sufera de afectiuni cardiovasculare, este posibil ca si tu sa manifesti predispozitie. Este un motiv suficient de puternic pentru a-ti lua masuri de precautie. Fii, asadar, atenta la modul de alimentatie si apeleaza, cel putin o data la 3-4 luni, la remediul naturist care desfunda arterele. Gratie acestuia, pe langa prevenirea acestui tip de afectiuni, vei avea si o imunitate puternica.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005388 (s)