News Flash:

Crema MINUNE pentru tratarea durerilor de articulatie preparata in casa

30 Iunie 2016
21770 Vizualizari | 0 Comentarii
crema articulatie
Cu siguranta multi dintre voi s-au confruntat cu durerile puternice ale articulatiilor. Articulatiile reprezinta acele zone ale corpului uman prin care se unesc oasele, iar durerile articulare sunt senzatii de disconfort, de durere si de iritatie si pot aparea la oricare dintre articulatiile corpului uman.
Aceste dureri apar de obicei la nivelul genunchilor, umerilor si coatelor. Simtim ca si cum le-am avea rupte.
O cauza frecventa a durerilor articulare este artrita. Exista doua forme principale de artrita, osteoartrita si poliartrita reumatoida. In cazul osteoartritei, durerile de articulatii pot aparea ca rezultat al deteriorarii cartilajului care functioneaza ca perna si ca amortizor pentru articulatii. Poliartrita reumatoida este mai des intalnita in randul femeilor si poate deforma si slabi in timp articulatiile, provocand durere.
Alte cauze ale durerilor articulare sunt eventuale traume suferite, fracturile sau reumatismul.
In general, se spune ca durerile de articulatii apar la persoanele mai varstnice, deci riscul aparitiei durerilor articulare creste odata cu inaintarea in varsta. Dar ce se intampla atunci cand apar la varste mai fragede, cum ar fi 20 – 30 de ani? Mai putem oare spune ca de vina este inaintarea in varsta?Durerea poate aparea chiar si in timp ce ne odihnim.
Reteta pe care v-o vom prezenta in acest articol a fost descoperita in cartile de medicina rusesti. Pentru prepararea acesteia nu aveti nevoie decat de cateva simple ingrediente care se gasesc cu siguranta in bucataria fiecaruia dintre noi.
Cum puteti pregati acasa la dumneavoastra crema impotriva durerilor articulare?
Pentru pregatirea acestei creme miraculoase, veti avea nevoie de: miere, mustar (de preferat mustar iute), sare si bicarbonat de sodiu. Puneti cate o lingura din toate aceste ingrediente intrun bol si amestecati pana cand veti obtine o pasta omogena. Puneti pasta intr-o cutie normala de crema sau in oricare alt recipient aveti la indemana. Aceasta va fi crema dumneavoastra salvatoare!
Cum sa o folositi?
Aplicati crema pe zona afectata, acoperiti-o cu o punga de plastic si legati cu un fular de lana cald. Pastrati esarfa legata timp de 1,5 – 2 ore. Cel mai bine este sa urmati aceasta procedura inainte de culcare deoarece dupa ce veti desface esarfa, articulatiile vor ramane in pozitie de echilibru. Clatiti a doua zi, de dimineata.
Repetati tratamentul timp de 4-5 zile consecutiv, chiar daca efectul se va resimti dupa prima aplicare. Dupa aceea, folositi crema numai daca este nevoie. Nu uitati sa pastrati crema in frigider.
Toate cele patru ingrediente sunt esentiale in prepararea cremei, insa un rol foarte important il are mustarul. Nu aveti idee ce efecte miraculoase are mustarul si pentru cate alte lucruri il puteti folosi pe post de tratament. Spre exemplu, atunci cand va ardeti, aplicati un strat mai gros de mustar si durerea va disparea. De asemenea, daca aveti dureri de cap, aplicati un pic de mustar pe frunte si tample. Si in cazul unei raceli sau in cazul unei iritatii in gat, nu ezitati sa luati o lingura de mustar picant si va veti simti imediat mai bine.
Traducerea si adaptarea: Echipa Dr. Andrei Laslau
Acest articol este pur informativ si nu inlocuieste sfatul medical de specialitate.
Sursa: www.healthandhealthyliving.com
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005973 (s)