News Flash:

Elena Udrea este data in urmarire generala. Aceasta a plecat din tara fara sa anunte politia

7 Aprilie 2022
525 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea 1

Politia Capitalei a anuntat oficial, joi seara, ca Elena Udrea - condamnata definitiv de instanta suprema la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute - a parasit Romania in cursul acestei dimineti, inainte de pronuntarea sentintei. Conform Politiei, pana la momentul pronuntarii deciziei instantei nu erau dispuse masuri preventive sau interdictii impotriva Elenei Udrea.


Elena Udrea a fost data in urmarire nationala de catre Politia Romana, aceasta fiind prima etapa in procedura judiciara. Ea a fost inclusa pe lista "persoane urmarite" de pe site-ul Politiei Romane.

"Impotriva numitei Udrea Elena - Gabriela a fost emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 44 din 05.06.2018 de catre Tribunalul Bucuresti - Sectia I Penala, fiind condamnata la 6 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu", este anuntul Politiei Romane.


Domiciliul Elenei Udrea este in Sectorul 4 al Capitalei, conform anuntului Politiei Romane. Ea locuia, insa, in Corbeanca (Ilfov) impreuna cu iubitul ei, Adrian Alexandrov, si cu fiica lor in varsta de 3 ani si jumatate.


Elena Udrea ar fi plecat din tara, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Ea ar fi parasit Romania cu masina, prin Vama Giurgiu.


Pentru ca nu s-a predat, asa cum este procedura, Politia a mers la locuinta Elenei Udrea pentru a pune in executare mandatul, insa nu au gasit-o acasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006788 (s)