News Flash:

O romanca a pretins ca este refugiata din Kiev pentru a primi donatii

16 Martie 2022
856 Vizualizari | 0 Comentarii
refugiati

O tanara din Sibiu este cercetata penal dupa ce s-a dat drept refugiata din Ucraina si s-a prezentat la un centru de donatii, unde a primit bunuri in valoare de 1.500 lei.
Organizatorul sibian al unei campanii umanitare destinate sprijinirii refugiatilor din Ucraina a depus o plangere la Politia Sibiu, spunand ca o femeie necunoscuta s-a prezentat la un punct de colectare a donatiilor din Sibiu, pretextand ca este refugiata din Kiev. A reusit sa obtina bunuri in valoare de 1.500 de lei, conform Digi24.

„In cauza, la nivelul Politiei Municipiului Sibiu – Biroul de Investigatii Criminale, s-a deschis un dosar de cercetare penala privind savarsirea infractiunii de inselaciune, iar in urma investigatiilor efectuate cu celeritate, politistii au reusit identificarea femeii, o sibianca in varsta de 32 de ani”, au transmis reprezentantii Politiei Sibiu, citati de Digi24.

Presupusa refugiata s-a ales cu produse de igiena personala, mancare, jucarii si rechizite scolare. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005216 (s)