News Flash:

Eduard, tanarul care a murit inecat in Costinesti, urma sa faca nunta. Se logodise si visa la o viata ca-n povesti

10 August 2022
576 Vizualizari | 0 Comentarii
298500483 649829779841244 7388333817738821844 n

O noua tragedie consemnata marti dimineata pe litoralul romanesc l-a avut in prim-plan pe Eduard Rusu, un tanar in varsta de 25 de ani, care a murit inecat dupa ce a ignorat avertismentele salvamarilor.
Eduard Rusu nu a tinut cont ca la Costinesti era arborat steagul rosu si a intrat in apa. Din cauza valurilor mari si a curentilor puternici, tanarul care se pregatea sa se casatoreasca nu a mai putut ajunge la mal.

O noua tragedie la Costinesti
Ulterior, trupul sau a fost adus pe plaja de salvatori, dar din nefericire a fost prea tarziu. Suceveanul care se logodise la jumatatea lunii aprilie era inconstient.

Medicii au inceput sa faca manevre de resuscitare si au sperat ca il vor putea readuce la viata, avand in vedere si varsta  lui Eduard. Din pacate, in ciuda eforturilor, salvatorii au fost nevoiti sa constate decesul.

Conform jurnalistilor suceveni de la monitorulsv.ro, Eduard Rusu era foarte un exemplu printre prietenii sai si era foarte popular. Asa cum se poate constatat si din pozele incarcate pe Facebook, el si aleasa inimii lui se iubeau enorm.

Dupa ce ea anuntase la 16 aprilie ca acceptase cererea in casatorie la 16 aprilie, au fost facute multe planuri. Urma nunta, dar din pacate, povestea lor de dragoste a fost franta de nenorocirea inregistrata la Costinesti.

Familia si prietenii sunt devastati de durere
Vestea mortii tanarului din judetul Suceava a generat multe reactii printre prietenii sai. Unul dintre ei i-a dedicat urmatoarele versuri: ”Refuz sa cred ca ne-ai lasat / Cu inimile praf de dor / Refuz sa cred mai Edisor! / De ce a trebui sa pleci / Sa lasi in urma inimi reci / Aveai in fata toata viata

Traiai cu zambet si speranta! / Acum esti sus si ne privesti / Cu acelasi zambet din povesti / Dar marea si-a luat tributul / Pentru tine a fost sfarsitul. / Mi-ai fost prieten, mi-ai fost frate / Ai fost acolo zi si noapte / Sper ca esti intr-un loc senin / Mai Edisor, iti spun drum lin!”

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dobrogea” al judetului Constanta au anuntat ca numai in ultimele 24 de ore au murit inecate patru persoane. Printre ele, si Eduard Rusu.

De asemenea, in acelasi interval, salvamarii au intervenit cu succes si au salvat viata a cinci persoane. Din pacate, in timpul unei interventii, salvamarul Sorin Georgian Olariu a murit cand incerca sa salveze un tanar care nu a respectat steagul rosu arborat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006110 (s)