News Flash:

Cine este fetița ucișă de șoferul de camion în Târgoviște

9 August 2022
522 Vizualizari | 0 Comentarii
298265558 649385079885714 2601325382278340077 n 1

Gabriela, o minora in varsta de doar 13 ani, a fost omorata pe trecerea de pietoni de un sofer prea grabit. Acesta conducea masina pe Calea Bucuresti, din Targoviste, cu peste 120 de km/h, potrivit anchetatorilor.

„Soferul din Targoviste care a ucis fata de 13 ani si in urma careia familia a pornit un real razboi de strada cu politia conducea cu 125 km/h in localitate, inainte de a ajunge la trecerea de pietoni unde a lovit-o si a ucis-o pe fetita. Era pe franare cand a lovit-o efectiv, avand undeva la 70 de km/h”, a transmis avocatul familiei victimei, Adrian Cuculis. 

Aceste valori de viteza apar in raportul de expertiza tehnica, ce a fost depus la dosarul de ucidere din culpa - arata Cuculis.

Familia fetei cere 1 milion de euro despagubiri, iar avocatul considera ca are toate sansele sa primeasca aceasta compensatie. „Este foarte posibil sa primeasca aceasta suma, pentru ca avem o practica in sensul acesta si nu ar fi prima data cand se dau despagubiri atat de mari. In primul rand, imi aduc aminte de fata accidentata care a avut o mana amputata. Aici e vorba de un scandal mai mare si de copilul acesta ucis pe trecerea de pietoni. Practica trebuie sa se schimbe, ca pana la urma plateste firma de asigurari, nu soferul”, mai spune avocatul Adrian Cuculis. 

In acest dosar, soferul, aflat in arest la domiciliu, cere stramutarea cauzei la un alt Parchet, cerere ce urmeaza a fi solutionata de catre Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Mama si bunica fetei de 13 ani, care a fost ucisa de un sofer pe o trecere de pietoni din Targoviste, in urma cu o luna, au fost retinute pentru ultraj de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel (PCA) Ploiesti. Cele doua, alaturi de alte trei persoane, au fost retinute in urma scandalului izbucnit la inmormantarea fetei. 

Cinci politisti de la IPJ Dambovita au fost batuti cu pumnii si cu picioarele pe soseaua de centura a Targovistei, in timp ce cortegiul funerar ducea la groapa trupul neinsufletit al fetitei de 13 ani.

Oamenii legii au fost incercuiti si batuti, fiind nevoie de o interventie in forta a mascatilor si a jandarmilor. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012260 (s)