News Flash:

Cei 5 oameni gasiti morti intr-o casa din Bascov au fost omorati cu pietre. Medic legist: „E dramatic”

10 August 2022
1741 Vizualizari | 0 Comentarii
298729866 649815716509317 1973270453545725106 n

Cei 5 oameni, printre care si un copil, care au fost gasiti morti intr-o casa din Bascov, langa Pitesti, nu au fost injunghiati, ci omorati prin violenta.

Un apel la 112 facut de catre un barbat anunta ca, in momentul cand s-a intors acasa, a gasit 5 membri ai familiei decedati: sotia, fiica in varsta de 5 ani, cei 2 socri si un cumnat.

Imediat dupa sesizare, suspectul principal a fost depistat de catre politisti.

Politistii au luat primele masuri, iar la scurt timp, au identificat persoana banuita de comiterea faptei, un barbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Barbatul se afla in custodia politistilor, iar cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, transmite IPJ Arges.

Medic legist: Criminalul din Arges a folosit pietre si obiecte taioase

„S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, si obiecte taietoare despicatoare”, a spus Dan Manu, conferentiar universitar, medic sef legist al Serviciului Judetean de Medicina Legala Arges.

Dan Manu, medic legist: Au fost gasiti in camere, toti erau, si e dramatic. Va spun ca este deosebit si mie imi este foarte greu sa va vorbesc

„Fiecare victima este intr-un loc diferit, cu exceptia mamei si a fetitei. (…)Eu cred ca toti cinci au fost surprinsi si cred ca evenimentele au avut loc spre seara tarziu, pana spre dimineata”, a mai spus medicul Dan Manu.

Barbatul cu probleme psihice din localitatea Bascov, care a ucis cinci membri ai familiei sale, era la un medic psihiatru celebru din Pitesti in evidenta. Potrivit medicului legist Dan Manu, psihiatrul i-a prescris barbatului tratament.

In plus, acesta era dispus la dialog, a declarat seful IML.

Autopsiile celor cinci oameni, printre care si o fetita de 5 ani, urmeaza sa fie facute miercuri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005191 (s)