News Flash:

Răstunare de situație! Ea este vecina din Arad care a vazut cum s-a petrecut crima oribila

9 August 2022
768 Vizualizari | 0 Comentarii
298170050 649146503242905 2106721237607551835 n

Locatarii blocului in care a avut loc odioasa crima au auzit mai multe bubuituri in noaptea in care tunisianul a fost ucis cu sange rece.

Noi detalii ies la iveala in cazul crimei din Arad. Vecinii celor doi marocani, care locuiau cu chirie, spun ca au auzit zgomote puternice in noaptea cu pricina, insa au crezut ca este vorba doar despre o cearta mai aprinsa.

Pe de alta parte, proprietara apartamentului face declaratii neasteptate.

„Am auzit bubuitura, atunci s-o fi intamplat crima!”
Vecinii celor doi marocani, studenti la Medicina, au fost socati cand au auzit ca in blocul in care locuiesc a avut loc o crima.

Locatarii spun ca au auzit in noaptea respectiva galagie si mai multe bubuituri puternice, insa s-au gandit initial ca este vorba din nou despre vreo petrecere organizata in apartament sau o discutie mai aprinsa. Nici prin cap nu le-a trecut ca se poate intampla o asemenea tragedie:

„-Noi am dormit si am auzit trantindu-se ceva, usa, dar stiti cum au trantit usa? Ca si cum au dat cu….

geamurile s-au cutremurat. Or fi dat cu el de pamant probabil si l-o fi lovit de usa sau de ceva.

– Am auzit bubuitura, dar am crezut ca iar se bat sau ceva, dar atunci s-o fi intamplat crima. Unul o fotografiat pe celalalt cum il spanzura pe al treilea. Erau drogati, bauti, vai si-amar.

– S-au trezit copiii in noaptea respectiva, sotia i-a pus in pat sa doarma greu, iar s-a auzit galagie, ca si cum ar sparge ceva in casa.”, au declarat vecinii celor doi inculpati, potrivit observatornews.ro.

Marocanii se mutasera recent in apartamentul inchiriat
Cei doi marocani nu locuiau de mult timp in blocul in care a avut loc crima. Ei se mutasera cu doar doua saptamani in urma in cartierul „Aurel Vlaicu”. Vecinii spun ca in fiecare zi erau organizate petreceri in apartamentul cu pricina, iar dovada o fac chiar drogurile gasite in locuinta, alaturi de sticlele in care se aflau bauturi alcoolice.

In mod surprinzator, proprietara sustine ca stia despre existenta unui singur chirias si ca nu a primit reclamatii din partea locatarilor:
„Proprietara: Mi-a facut o impresie buna prima data.

Reporter: N-au sunat vecinii in aceste doua saptamani?

Proprietara: Nu.”, a declarat proprietara, potrivit sursei citate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007824 (s)