News Flash:

Dupa scandalul cu Bianca Dragusanu, o alta vedeta l-a reclamat la CNA pe Catalin Maruta. „Nu accept nicio jignire!”

23 Noiembrie 2021
869 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Maruta

Simona Sensual spune ca in cadrul editiei La Maruta in care a fost invitat Cornel Palade, numele ei a fost invocat. Palade a fost provocat atunci sa spuna care sunt vedetele despre care crede ca nu au ce cauta la TV, iar acesta a nominalizat-o pe Simona Sensual.

”Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am facut sesizare la CNA, sa se ia masuri cu Maruta. Acum 10 ani am vrut sa-l dau in judecata, dar era o problema cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut sa faca avocatul toate demersurile, si pana la urma am renuntat eu. Imi pare rau ca n-am facut-o atunci.


Eu consider ca in emisiunea la care au fost invitati Romica Tociu si Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine. Atat mie cat si firmei pe care o detin, dar si galeriei de arta a bunicii mele. S-a intamplat in emisiune, in direct. Invitatii au comentat iar el a instigat, in loc sa medieze. Sper ca CNA sa ia masuri. Maruta exagereaza mult pentru rating. Adica nu doar ca a vorbit urat despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo si tot felul de conotatii, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a dezvaluit Simona Sensual pentru WOWbiz.ro. 

Ea crede ca a fost o razbunare din partea lui Catalin Maruta, dupa ce au avut un incident neplacut in urma cu 12 ani:

”Da, am intrat prin skype la o emisiune recenta si am reusit sa-l enervez pentru ca i-am adus aminte de momentul cand ne-am batut in emisiune, acum 12 ani. Ma ataca pentru ca nu cantam bine melodiile compuse de 3rei Sud Est. Si atunci m-am enervat si i-am dat cu microfonul in cap. I-am adus aminte de momentul ala si s-a vazut ca nu i-a convenit, apoi a inchis legatura. Si cum a prins momentul s-a razbunat. Eu cred ca el i-a pus pe invitati sa vorbeasca urat, ce treeaba sa aiba Cornel Palade cu mine? Asa sunt scenariile la el in emisiune”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005063 (s)