News Flash:

Disperarea unei mame. Si-a scos casa la vanzare pentru sedinte de chimioterapie

28 Iulie 2022
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
278275568 5346352945415127 1626114157456650070 n

 

Florentina Radu, o constanteanca de 45 de ani, mama a doi copii, se lupta pentru viata ei si pentru a fi, in continuare, alaturi de familia sa. Femeia a fost diagnosticata cu cancer uterin in stadiul III.

La indemnul fiicei sale, Florentina a facut un control ginecologic. Initial a crezut ca este vorba despre o simpla incontinenta urinara. Vestile aveau sa ii dea insa viata peste cap.
,,Familia mea a refuzat sa creada diagnosticul medicilor chiar si dupa prelevarea biopsiei. Copii mei au inceput sa planga. Nu concepeau asa ceva. Sunt foarte afectati! Ei incearca sa fie puternici pentru mine, ma incurajeaza, imi spun ca totul va fi bine, dar eu stiu ca ce e in sufletul lor. Stefania are 21 de ani, iar Andrei doar 13," povesteste Florentina cu lacrimi in ochi.
De la aflarea cumplitei vesti au urmat zeci de sedinte de radioterapie, chimioterapie si brahiterapie, tratamentul nu a dat roade, din pacate. La nici o saptamana de la recoltarea biopsiei, Florentina a inceput sa piarda sange. A fost internata de urgenta in spital si supusa unei interventii laparoscopice.
,,Am facut radioterapie si urma sa ma operez. In urma unui examen RMN am aflat insa ca m-am umplut cu metastaze, iar interventia chirurgicala nu mai era posibila. Medicii mi-au spus sa merg acasa, sa-mi petrec ultimele luni din viata cu familia. Nu imi mai dadeau nicio sansa de supravietuire. Nici eu, nici sotul, nici copii n-am acceptat verdictul cadrelor medicale si am cautat solutii in strainatate. Am gasit o clinica in Istanbul. Aici am putut sa vad si mi s-a explicat exact ce mi se intampla. Aveam tumori chiar si pe plamani, pe esofag. Dupa trei luni de tratament, metastazele s-au sfaramat," ne-a marturisit femeia.
Costurile unei singure cure cu citostatice se ridica la 4500 de euro. Tratamentul complet depaseste insa 38.000 de euro.
,,Eu sunt casnica. Doar sotul lucreaza. Am cheltuit foarte multi bani pe cazare, mancare, transport pana aici in Turcia, medicamente, plus chimioterapia. De doua luni de zile ne-am scos casa la vanzare, dar pana acum nu am gasit un cumparator. Nu stim ce vom face daca nu se va vinde, cu ce vom plati tratamentul. Nu stim nici ce vom face daca se vinde, unde vom locui!" Sunt doar cateva dintre grijile zilnice ale Florentinei.
,,Oameni obisnuiti ajung uneori in situatii neobisnuite. Viata te pune in tot felul de situatii disperate. Solidaritatea face insa minuni. De-a lungul anilor am reusit sa ajutam sute de oameni sa lupte pentru viata lor. O vom face si de aceasta data, cu ajutorul vostru! Orice donatie facuta in conturile Asociatiei „Salveaza o inima" o poate ajuta pe Florentina sa aiba o sansa reala la vindecare si sa se intoarca sanatosa la cei dragi! Nu conteaza suma, conteaza sa ii fim alaturi," Vlad Placinta, presedinte Asociatia Salveaza o inima.

Pentru donatii:
Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZA O INIMA"
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Va rugam sa specificati in transferul bancar, la detaliile platii, numele Florentina Radu!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006909 (s)