News Flash:

Doliu in lumea politica din Romania. A murit un important lider 

19 Iulie 2022
635 Vizualizari | 0 Comentarii
viorel matei

Doliu in PSD. Fostul senator Viorel Matei, activ in Parlament in legislatura 2000-2004, cu mai multe functii de conducere in diverse organizatii cu caracter agricol, a murit la 73 de ani.
„De astazi, lumea agricola din judetul nostru este mai saraca!!
In aceasta dimineata, a incetat sa mai bata inima unui agricultor darz, cu o vointa si putere extraordinara.
VIOREL MATEI!
De peste 30 de ani am fost impreuna, in multe actiuni si activitati pentru semenii nostri!
De multe ori am reusit, uneori nu, dar niciodata aprecierea si respectul pentru glie si oameni nu le-am pierdut si mai ales nu le-am incalcat!
Sunt convins ca acolo sus in Ceruri este nevoie si de oameni mai fermi si mai hotarati, uneori mai greu de induplecat dar drepti!!
Discutiile cu tine, uneori sfaturile si indemnurile tale imi vor lipsi!!
Dumnezeu in marinimia si slava lui sa te ierte si sa te odihneasca in liniste si pace prietene!!”, scrie bunul sau prieten, Nicolae Oprea.
In prima jumatate a anilor 2000, Viorel Matei a fost un jucator cheie in domeniul politicii agricole romanesti, scrie Agrointel. Cu origini din Cernauti, acesta s-a stabilit in vestul extrem al tarii noastre, la Cenad, judetul Timis.
Casa in care a locuit Viorel Matei are o poveste deosebita, dupa cum chiar acesta a declarat, candva: „A apartinut unei familii de etnici germani care au facut in Cenad o farmacie model pentru un sat, la standarde demne de mari orase ale imperiului Austro-Ungar. Noi am cumparat casa care candva apartinuse acestor oameni. In aceasta casa li s-au nascut copiii.
Doi gemeni. Ii naste omului nevasta in 1889 la miezul noptii, de Anul Nou. Primul prunc li s-a nascut in 1989, iar al doilea la 3 minute distanta, in 1990. Diferenta de an si de secol intre ei si asa i-a si inregistrat in certificatele de nastere. Stranepotii lor au venit sa vada casa acum cativa ani si ne-am bucurat nespus sa ii primim”.
Dupa Revolutia din decembrie 1989, Viorel Matei a ajuns primar si unul dintre cei mai influenti fermieri din zona.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005430 (s)