News Flash:

Decizia CJSU pentru orice institutie publica sau firma din Timis cu mai mult de 50 de angajati, in valul IV al pandemiei

11 Octombrie 2021
386 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Timisoara

Fiecare institutie publica sau firma care are mai mult de 50 de angajati trebuie sa schimbe programul de lucru si sa imparta angajatii in grupuri. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta le obliga, incepand de marti, sa imparta angajatii pe grupe care sa inceapa activitatea la o diferenta de cel putin o ora. Pentru a evita aglomerarea transportului public.
 
„In situatia in care nu se poate desfasura activitatea de catre salariati in regim de telemunca sau munca la domiciliu si in vederea evitarii aglomerarii transportului public, angajatorii din sistemul privat, autoritatile si institutiile publice, avand un numar mai mare de 50 de salariati, au obligatia organizarii programului de lucru astfel incat personalul sa fie impartit in grupe care sa inceapa, respectiv sa termine activitatea la o diferenta de cel putin o ora”, transmit reprezentantii Prefecturii Timis dupa sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta de luni.

Si reprezentantii STPT trebuie sa ia cateva masuri, iar cea mai importanta este monitorizarea in permanenta a gradului de incarcare a mijloacelor de transport public, „in scopul diminuarii aglomeratiei din vehicule si statii, mai ales la orele de varf”.

In cazul in care se constata ca mijloacele de transport sunt aglomerate, STPT trebuie sa suplimenteze numarul de autobuze, troleibuze sau tramvaie scoase pe trasee. Ramane valabil circuitul de urcare si coborare din mijloacele de transport.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005965 (s)