News Flash:

De la Ferma, direct in arena stilului. Otniela si Ioana Filimom participa la Bravo, ai stil!

30 Iulie 2021
431 Vizualizari | 0 Comentarii
ioana otniela

Anul acesta, show-ul de fashion „Bravo, ai stil!” revine cu un sezon nou. Fanii emisiunii trebuie sa stie ca este vorba despre un nou sezon pe formatul celebrities si, cel mai important, au fost deja confirmate primele vedete care se vor arunca in arena stilului.

Noul sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities” se anunta a fi unul incendiar, mai ales ca noul format vine la pachet cu cateva modificari care ii va surprinde pe fani. Incet-incet, echipa de noua celebritati se completeaza, iar alte doua nume au fost confirmate pentru emisiune. Este vorba despre Otniela si Ioana Filimon, doua foste participante la emisiunea Ferma. De data asta, cele doua vedete nu trebuie sa isi mai arate abilitatile de a supravietui in conditii grele, ci trebuie sa demonstreze ca stapanesc foarte bine domeniul fashion.

"Ar fi cazul sa invat sa ma imbrac, sa am stil. Pana acum, la prezentari, concursuri de Miss, am primit tinutele cu care sa defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau sa imi pun si eu mintea la contributie, vreau sa imi compun singura tinutele si sper sa fie unele frumoase. Nu am inca un stil bine definit, pana acum stilul a fost unul mai sexy, incerc sa ies din aceasta zona, in curand implinesc 30 de ani, imi doresc sa adopt un stil <cu clasa>. Imi este teama sa pierd, dar ma motiveaza competitia si voi da tot ce pot ca sa impresionez juriul si telespectatorii", spune Ioana Filimon.

”Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, spune Otniela.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005622 (s)