News Flash:

Bianca Dragusanu da cartile pe fata. Care este cea mai mare suma de bani pentru care si-a vandut imaginea?

30 Iulie 2021
483 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca dragusanu

Fara doar si poate, Bianca Dragusanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Bianca a reusit sa isi construiasca o imagine de-a lungul timpului si a atras mereu atentia prin perfectiunea pe care vrea sa o obtina prin intermediul operatiilor estetice.

Bianca Dragusanu nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume. Vedeta a ocupat in ultima perioada prima pagina a tabloidelor din cauza relatiei tumultoase cu Alex Bodi si, desi nu s-au spus cele mai frumoase lucruri despre ea, Bianca continua sa aiba aparitii tv in care sa isi spuna punctul de vedere cu subiect si predicat.

Invitata in emisiunea ”Teo Show”, Bianca a raspuns afirmativ provocarii de a raspunde cat mai sincer la anumite intrebari. De departe, cea care a starnit curiozitatea fanilor a fost cea legata de contractele de publicitate si de asocierile de imagine care ii rotunjesc cifrele din conturi. Intrebata ”Care este cea mai mare suma de bani pentru care ti-ai vandut imaginea?”, raspunsul Biancai a fost unul cat se poate de sincer.

”100.000 de euro pe trei luni pentru ca am mai prelungit pe inca trei luni. A fost o mare controversa si toata lumea zicea ca nu-i adevarat. Se poate verifica asta. Am un contract, se platesc taxe, impozite. Eu cand m-am dus la banca si i-am depus m-au sunat a doua zi sa ma intrebe de unde a aparut suma de bani. Era si este vorba despre videochat. Eu n-am nimic de ascuns.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006357 (s)