News Flash:

A plecat la concurenta. Cati bani ia Anna Lesko la Antena 1 pentru emisiunea ”Splash! Vedete la apa”

30 Iulie 2021
486 Vizualizari | 0 Comentarii
anna lesko

Anna Lesko nu pierde deloc timpul. Vedeta a spus adio proiectelor de la PRO TV si s-a mutat in gradina vecina si concurenta a celor de la Antena 1. Daca a fost sau nu o miscare inteligenta, se va vedea in toamna, in functie de audiente, dar partea financiara sigur a fost cea care a convins-o pe Anicka Maya sa plece.

Antena 1 promite ca ”Splash! Vedete la apa” este show-ul verii care ii va tine pe telespectatori cu ochii lipiti de ecrane. Dupa o pauza de la 6 ani, emisiunea si-a reluat filmarile, iar de data asta noul proiect ii aduce in fata fanilor pe Razvan Fodod, Ramona Olaru si Anna Lesko. Anna a cochetat cu televiunea mult timp, iar cel mai recent proiect al sau a fost rubrica de bucatareala de la ”Vorbeste lumea”. Lesko nu a mai vrut sa faca parte din trust-ul PRO TV si a ales sa bata palma cu Antena 1 pentru suma de 4.500 de euro lunar. 

”Am fost foarte entuziasmata atunci cand mi s-a propus sa fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apa. E o emisiune plina de emotie si de adrenalina, care mi se potriveste!

Abia astept sa cunoastem vedetele care vor concura, pentru ca sunt convinsa ca vom descoperi impreuna in ei niste oameni absolut normali, cu frici, fobii si dorinta de a-si depasi limite poate nestiute nici de ei. Abia astept sa inceapa aventura!”, a declarat Anna.

Lesko nu este singura care a plecat de la PRO TV in favoarea Antenei 1. Acelasi lucru l-a facut si Iulia Albu care a renuntat la rubrica din cadrul emisiunii ”La Maruta” pentru a fi jurata tot la ”Splash! Vedete la apa!”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006834 (s)