News Flash:

Cine este Sensy, concurenta de la Bravo, ai stil si cum si-a ales numele?

29 Iulie 2021
725 Vizualizari | 0 Comentarii
sensy

Din toamna, iubitorii de stil si fashion vr putea urmari un nou sezon din Bravo, ai stil! Numele celebre si-au confirmat deja prezenta, iar printre ele se numara si Sensy, cunoscuta in mediul online.

Sensy si-a castigat fanii incet, dar sigur. Sensy a devenit una dintre cele mai cunoscute influencere, iar acum, postarile ei aduna zeci de mii de aprecieri. Aceasta a decis sa participe la Bravo, ai stil! pentru a le demonstra tuturor cat de bine stapaneste ariile stilistice si pentru a le arata tuturor cat de mult iubeste moda si tot ce tine de ea.

Sensy se bazeaza pe fanii ei atunci cand vine vorba de sustinere in cadrul competitiei. Aceasta are o comunitate de peste 100.000 de urmaritori pe Instagram, iar pe TikTok, filmuletele ei au peste 22 de milioane de like-uri.

”Cum a luat naștere acest nume, toată lumea mă întreabă, mulți intuiesc bine răspunsul corect – de la sensibilă, da chiar sunt, chiar dacă nu par (ăsta e un lucru bun, sper), sunt atât fizic, cât și emoțional, corpul, pielea sunt foarte sensibile, orice lovitură provoacă o vânătaie care mă ține 4-5 zile bune, problemele cu acneea de care vă povesteam în articolul trecut, orice înțepătură de țânțar etc. Sunt sensibilă, plâng la filme, la animale chinuite, la bătrâni amărâți, la povești impresionante, da, recunosc, e ceva rău în asta?”, a scris Sensy pe blogul ei.

Sensy se va duela in arena stilului cu Anda Adam, Nicoleta Nuca, Madalina Pamfile și Ruxi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006455 (s)