News Flash:

Nimeni nu se astepta la asta! Ana Morodan a fost ceruta in casatorie. ”Super om, super barbat!”

29 Iulie 2021
774 Vizualizari | 0 Comentarii
ana morodan1

Ana Morodan sau contesa digitala, asa cum este cunoscuta in mediul online este ca o carte plina de secrete. Fanii au inceput sa o descopere mai mult dupa participarea la Asia Express, dar chiar si asa, ce s-a vazut pe tv este doar o mica parte din omul Ana Morodan.

Ana Morodan este genul de persoana care are mereu ceva de spus, care isi asuma toate ideile si care nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume. Chiar daca de multe ori pare ca nu se gandeste la consecintele pe care le pot avea vorbele ei, Ana a spus mereu cu subiect si predicat ce a avut de spus si nu s-a ferit de reactiile pe care stia ca le va primi la un moment dat.

Contesa digitala nu s-a sfiit sa faca afirmatii picante despre viata ei personala pe care nu multa lume le stie. Asumata din fire, Ana a decis la un moment dat sa vorbeasca despre un barbat care a jucat un rol foarte important in viata ei și anume artistul Killa Fonic. Ana  l-a caracterizat pe Killa ca fiind: ”Super artist, super om si bineinteles, super barbat.”, dar bomba de abia de acum urmeaza. Nu multa lume stia ca Ana a fost ceruta in casatorie de Killa. Intrebata daca exista vreun barbat din showbiz-ul autohton cu care s-ar vedea casatorita, raspunsul ei a fost simplu: Killa Fonic. ”Daca ar fi… ar fi tot Killa Fonic. M-a si cerut!”, a declarat Ana Morodan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3073 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006108 (s)