News Flash:

Daniel Pavel are o noua iubita. Cine i-a furat inima prezentatorului de la „Survivor”

24 Ianuarie 2022
734 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Pavel

In august 2021, o veste a zguduit showbiz-ul autohton din temelii. Atunci s-a aflat ca Daniel Pavel si logodnica lui, Marina, s-au despartit. Potrivit spuselor lui de la acea vreme, ea a fost cea care a pus „stop' relatiei, desi el tocmai o ceruse in casatorie. Acum, la cateva luni de la separarea de fosta partenera, prezentatorul de la Survivor Romania iubeste din nou.


Se pare ca omul de televiziune nu este atat de ghinionist in dragoste, pentru ca, la ceva vreme dupa despartirea de logodnica, soarele a rasarit din nou pe strada lui. Acesta se iubeste acum cu Ana Maria Pop, o femeie care nu este deloc straina de lumea showbiz-ului, chiar daca, in ultimii ani, aparitiile ei publice au fost rare, spre deloc.


In urma cu cateva luni, Ana Maria Pop, noua iubita a lui Daniel Pavel, a inceput sa posteze diverse fotografii in care apare alaturi de un barbat. Aceasta nu i-a dezvaluit niciodata chipul, rezumandu-se doar in a-i fotografia diferite parti ale corpului, cum ar fi mainile sau picioarele. La o privire mai atenta, dupa tatuajele imprimate pe bratul „misteriosului mascul' ne putem de seama ca este nimeni altcineva decat prezentatorul de la Survivor.

Catalin Maruta l-a intrebat pe prezentatorul Survivor Romania, in cadrul unui podcast realizat special pentru PRO TV, daca are salariu mai mare ca realizator al show-ului fenomen decat avea la Kanal D. Momentan, Daniel Pavel a ales sa evite acest subiect si a preferat sa vorbeasca despre provocarile concursului. Cei care sunt fani infocati stiu ca nu este deloc usor nici pentru prezentator sa faca fata tensiunilor si stresului din jungla. Cu toate astea, acesti factori sunt destul de importanti atunci cand vine vorba de salariul pe care il incaseaza de la PRO TV


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004966 (s)