News Flash:

Cum se comporta Johnny Depp cu iubitele lui. Una dintre fostele partenere a dat totul din casa

30 Iunie 2022
434 Vizualizari | 0 Comentarii
Depp

Johnny Depp a trecut prin una dintre cele mai tumultoase perioade. Intreaga lui cariera a fost pusa sub semnul intrebarii, asta dupa ce Amber Heard l-a acuzat de agresiune. In ultima vreme, Amber este cea mai cunoscuta iubita a lui Johnny, dar, inainte de ea, au mai fost si alte femei celebre.

Johnny Depp se poate lauda cu cateva relatii care au scris istorie. Din pacate, nu toate au avut un final fericit, dar actorul a incercat sa ramana prieten cu fostele lui partenere. Bineinteles, acolo unde s-a putut.


Prin viata lui Johnny a trecut si cunoscuta actrita Winona Ryder care are numai cuvinte de lauda la adresa lui Depp. Cei doi s-au cunoscut in 1989, iar la scurt timp, destinul i-a adus pe platourile de filmare de la pelicula „Edward Scissorhands”. Pentru ca a fost dragoste la prima vedere, Depp si-a facut si un tatuaj pentru partenera lui. Cuplul nu a pierdut deloc timpul, iar dupa cinci luni s-au logodit. Din nefericire, relatia lor a durat doar patru ani, insa despartirea nu a fost deloc una cu scandal.


Acum, la mai bine de 30 de ani de la primul sarut cu Depp, Winona a vorbit despre actor intr-un interviu acordat celor de la Harper's Bazaar. 
„Pot sa vorbesc doar din propria mea experienta, care a fost complet diferita de tot ceea ce s-a vorbit despre el. Nu a fost niciodata, dar niciodata asa cu mine. Nu a fost niciodata abuziv cu mine. Il cunosc doar ca pe un tip bun, iubitor si foarte protectiv cu oamenii pe care-i iubeste. Nu am fost acolo, nu stiu ce s-a intamplat. Nu fac pe nimeni mincinos. 


Spun doar ca este dificil si suparator pentru mine sa-mi bat capul cu asta. A fost cu mult timp in urma, dar am fost impreuna patru ani si a fost o relatie importanta pentru mine.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006369 (s)