News Flash:

Cum s-au filmat scenele fierbinti din „Fifty Shades of Grey”. Actrita principala a povestit abia acum

30 Iunie 2022
648 Vizualizari | 0 Comentarii
50

Dakota Johnson este prezenta de mult timp in industria cinematografica, dar publicul a cunoscut-o odata cu rolul din „Fifty Shades of Grey”. Acum, dupa ani buni de la incheierea filmarilor, Dakota a vorbit despre relatia dintre ea si Jamie Dornan, dar si cat de greu i-a fost sa filmeze scenele interzise.


In 2015, „Fifty Shades of Grey” a fost filmul despre care vorbea toata lumea. Dakota si Jamie au reusit sa transmita multa emotie dincolo de micul ecran si multa lumea credea ca cei doi formeaza un cuplu. Apoi, dupa o scurta perioada, au aparut zvonuri potrivit carora cei doi nu se suporta deloc si ca scenele fierbinti au fost filmate de catre dublurile lor. Pentru a lamuri toate aceste speculatii, dar si pentru a da cateva detalii din casa, Dakota a preluat cuvantul acum, la mai bine de patru ani de la incheierea filmarilor.


„Sunt o persoana sexuala, iar atunci cand sunt interesata de ceva, vreau sa stiu mai multe despre acel lucru. De asta am facut acele filme in care am aparut goala. James avea foarte mult control creativ, toata ziua, in fiecare zi si pur si simplu cerea ca anumite lucruri sa se intample. Erau parti din carte care pur si simplu nu mergeau in film, cum ar fi monoloagele interioare. Nu mergea sa le spui cu voce tare, a fost o lupta, mereu”, a spus Dakota pentru Vanity Fair.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006767 (s)