News Flash:

Cum se mentine Ioana Ginghina in forma. Actrita recurge la masuri extreme pentru a topi kilogramele

30 Iunie 2022
278 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana

Ioana Ginghina se pregateste intens pentru nunta pe care o va avea in viitorul apropiat. Desi nu si-a ales inca rochia de mireasa, Ioana deja s-a pus pe treaba si, ca orice viitoare mireasa, slabitul este primul pe lista. Totusi, spre deosebire de alte femei, Ioana a gasit o metoda mult mai simpla si eficienta, spune ea. 

Intre Ioana Ginghina si viitorul ei sot lucrurile au decurs extrem de repede si au ajuns sa se completeze mai bine decat se asteptau. Cei doi au decis sa faca pasul cel mare doar ca, momentan, asteapta sa se linisteasca situatia pandemica. Ioana nu este focusata foarte mult pe nunta, mai ales ca a mai trecut printr-o astfel de experienta, dar realizeaza ca nu trebuie sa il mai piarda pe iubitul ei. Cum nunta bate la usa, actrita a impartasit cu fanii ei trucurile la care apeleaza pentru a se mentine in forma.

„Daca as mai slabi, s-ar vedea foarte tare la fata, s-ar vedea la sani, s-ar vedea la piele. Adica trebuie sa tinem cont de mai multe chestii.Dar nu pot sa  zic ca nu e loc de mai bine. Chiar acum de curand am inceput sa fac niste injectii cu niste enzime care topesc grasimile, pentru ca e burtica aia mica pe care nu prea zic ca imi doresc sa o dau jos, dar daca exista aceste injectii, de ce nu, le incercam', a spus Ioana Ginghina, pentru ciao.ro. 

Da, acum sunt la 55-56 de kilograme si inaltime 1,65. Eu nu sunt cu kilogramele, e vorba de cum arati, pentru ca sa stii ca acum 10 ani aveam mai putine kilograme.Dar daca as mai slabi acum nu stiu daca ar mai arata bine. Am o varsta, pielea are alta textura, eu anul asta fac 45 de ani, adica pielea arata altfel.”, a mai spus Ioana Ginghina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006352 (s)