News Flash:

Cum a reusit Monica Anghel sa slabeasca 30 de kilograme. Artista se abtine cu greu sa nu consume un aliment banal

29 Iunie 2022
554 Vizualizari | 0 Comentarii
Monica

Monica Anghel s-a reinventat de-a lungul timpului si este de nerecunoscut. Vedeta arata mai bine ca niciodata si declara ca niciodata nu s-a simtit mai bine ca acum. Aceasta a apelat la operatie de micsorare a stomacului, dar, din pacate, nu a avut efectele asteptate. Monica nu s-a dat batuta si a ajuns ca la 51 de ani sa fie mai in forma ca niciodata.

Monica Anghel a invatat, de-a lungul timpului, ca rezultatele spectaculoase nu se obtin de pe o zi pe alta. Artista a fost o buna perioada de timp complexata de kilogramele pe care le avea si, asa cum procedeaza toate vedetele care vor sa slabeasca peste noapte, Monica a apelat si ea la operatia de micsorare a stomacului. Artista nu a reusit mare lucru cu ea ci, din contra. Operatia nu a produs mai deloc modificari la numarul de kilograme, asa ca vedeta s-a vazut nevoita sa apeleze la o alta varianta. Solutia a fost un stil de viata sanatos si mult sport. Reteta Monicai a dat roade, iar acum, vedeta se poate lauda ca are cu 30 de kilograme mai putin.

,,Nu trebuie neaparat sa mergem la sala, putem sa facem miscare in aer liber. Putem sa mergem in parc sau sa mergem intr-o padure. Anul acesta implinesc 51 de ani si nu e vorba despre frumusete, este vorba despre sanatate si bucuria de a trai",a mentionat Monica Anghel.

,,Mi s-a schimbat viata, am alta pofta de viata, am alte lucruri in cap, ma vad facand alte lucruri. Imi vin idei, am energie. Cu cat mananc mai putin, cu atat am ami multa energie", a mai spus artista.

,,Cand merg la sala fac cardio si greutati. Nu in fiecare zi, nu ridic greutati mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operata pe coloana si trebuie sa am grija. Acasa lucrez cu greutati foarte mici", a mai spus Monica Anghel.

,,Este deja un stil de viata. Procesul meu de slabire a fost un an si trei luni, dar dupa ce s-a incheiat aces an, eu mi-am continuat acest stil de viata. A fost foarte important in acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece iti da niste carlige de care te agati atunci cand vrei sa o iei razna", a spus Monica Anghel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008869 (s)