News Flash:

Artistul R. Kelly a primit 30 de ani de inchisoare din cauza abuzurilor pe care le-a aplicat minorilor

30 Iunie 2022
294 Vizualizari | 0 Comentarii
R Kelly

In ultima vreme, R. Kelly a stat mereu cu sufletul la gura pentru a-si afla sentinta. Ieri, magistratii i-au dat o lovitura dura artistului si au decis ca pedeapsa lui sa fie 30 de ani de inchisoare. In timp ce unii sunt de parere ca este o pedeapsa mult prea grea, altii cred ca a primit fix ce merita pentru ceea ce a facut.


R. Kelly este un artist foarte cunoscut la nivel mondial, dar, din pacate, in ultimii ani nu s-a mai vorbit despre performantele lui muzicale. Artistul a fost acuzat de nenumarate ori ca in ultimele doua deceni s-a folosit de celebritatea sa pentru a ademeni minori si pentru a-i supune unor abuzuri sexuale. Pe langa pedepsa de 30 de ani de inchisoare, R. Kelly va trebui sa plateasca si 100.000 de dolari despagubire.


Judecatoarea cazului, Ann Donnelly a ramas uimita atunci cand a ascultat declaratiile martorilor si nu a stat prea mult pe ganduri cand a pronuntat sentinta. Pana acum, R. Kelly nu s-a adresat instantei, semn ca isi asuma vinovatia.
„M-ai pus sa fac lucruri care mi-au frant spiritul. Mi-am dorit literalmente sa mor din cauza a cat de josnic m-ai facut sa ma simt. Iti amintesti asta?”, a fost doar o parte din declaratia uneia dintre victime.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006092 (s)