News Flash:

Mobila Stelei Popescu a ajuns de vanzare. Cat trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa intri in posesia ei

30 Iunie 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
Stela

Marea actrita Stela Popescu s-a stins din viata cu mai bine de patru ani in urma. Cauza decesului a fost AVC. De atunci si pana acum, publicul s-a obisnuit cu greu cu disparitia ei de pe marile scene ale teatrului. Totusi, cei care vor sa isi aminteasca mai multe despre ea o pot face, cumparand o parte din mobilierul ei care se afla la vanzare pe OLX.

Rudele Stelei Popescu nu duc deloc lipsa de imaginatie. Cand fanii regretatei actrite credeau ca le-au vazut pe toate, ei bine, realitatea i-a lovit din plin. O parte din mobilierul care a apartinut Stelei Popescu a ajuns de vanzare pe OLX. Primele piese care i-ar putea imbogati pe urmasii Stelei sunt cinci scaune care vin in set si care sunt cu totul si cu totul speciale. Piesele de mobilier sunt sculptate in stil Chippendalle, restaurate si retapitate cu motive vegetale specifice si picioare de tigru.

Toate cele cinci scaune au un pret mai mult decat accesibil. Cei care vor sa aiba acasa o piesa de mobilier speciala, vor trebui sa scoata din buzunar 1.000 de euro, o suma modica, avand in vedere cine a fost proprietarul lor de drept. Stela Popescu obisnuia sa le tina in living, iar cei cxare au ajuns la ea acasa, sigur le recunosc.

„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate in stil Chippendalle, restaurate si retapitate cu motive vegetale specifice si picioare de tigru la Bavaria Kulturhaus zona Universitate traditiile nationale nu se pierd. Setul a apartinut regretatei artiste Stela Popescu'’, este anuntul publicat pe site.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004839 (s)