News Flash:

Cum s-a vindecat Elena Gheorghe de una dintre cele mai crunte afectiuni. „Poate pare ciudat, dar functioneaza”

29 Iunie 2022
453 Vizualizari | 0 Comentarii
elena gheorghe

Elena Gheorghe este o prezenta foarte discreta in peisajul monden de la noi. Artista nu a intrat niciodata in scandaluri si nici nu a vrut ca viata ei privata sa fie mai importanta pentru fani decat cariera.

Elena Gheorghe a fost la un pas de a renunta la tot ceea ce iubeste cel mai mult pe lumea asta si anume muzica. In trecut, fosta membra a trupei Mandinga s-a confruntat cu o afectiune care i-a dat batai de cap. Artista a avut probleme serioase la stomac si de abia isi mai gasea puterea de a urca pe scena. Totusi, una dintre prietenele ei i-a recomandat asa zisul „Joc Magic” care consta in controlarea emotiilor si a sentimentelor. Oricat de banal ar putea suna, aceasta a fost calea spre vindecare a vedetei.

Asadar, cantareata isi sfatuieste fanii sa gandeasca pozitiv pentru a nu se lupta cu depresia sau orice alta boala, pe care nici universul, nici Dumnezeu nu o  trimite, ci noi ne-o facem cu propriile noastre ganduri, conform spuselor artistei.

De ce ne imbolnavim? Gandurile noastre creeaza realitatea noastra. Prin gandurile, dorintele si obiceiurile noastre inducem sanatate sau boala in corpul fizic. Nu Dumnezeu, nu Universul ne trimite boli, accidente sau suferinte, ci noi ni le cream singuri prin gandurile noastre distructive.

Cu alte cuvinte: culegem ce am semanat in trecut. Si nu, nu ne vom referi aici la legea cauza-efect sau karma, ci la o explicatie pur psihologica care vine in sprijinul intelegerii cauzelor spirituale ale bolilor”, a fost mesajul postat de Elena Gheorghe, pe pagina sa personala de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006330 (s)