News Flash:

Marius Elisei a vorbit pentru prima data despre divortul de Oana Roman. „Nu este nimic concret”

29 Iunie 2022
344 Vizualizari | 0 Comentarii
Marius

Oana Roman si Marius Elisei s-au confruntat de-a lungul timpului cu multe probleme in relatie, specifice fiecarui cuplu. De data asta, Oana nu a mai acceptat sa primeasca intrebari din partea fanilor legate de divort, asa ca a preferat sa fie ea cea care spune lucrurilor bune. 

Prezenta in emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a dat de inteles ca relatia cu Marius Elisei nu functioneaza asa cum trebuie. Desi cei doi stabilise o reinnoire a juramintelor , acum Oana si Marius s-au razgandit. Vedeta a marturisit ca s-a ajuns din nou la certuri in familia lor, iar fiica lor este extrem de afectata.

„Divergentele apar din varii motive. Apar pentru ca, la un moment dat, poate vedem lucrurile usor diferit, si comparativ cu trecutul pe care il are fiecare, cu generatia din care venim. Le gestionam… uneori nu prea reusim sa le gestionam, suntem si noi oameni. E o provocare”, a declarat Oana Roman pentru Unica

Marius Elisei a postat un anunt pe retelel de socializare si a marturisit ca a aflat cateva lucruri in viata. Postarea lui i-a pus pe ganduri pe internauti, care au crezut ca ar fi vorba despre relatia cu Oana Roman. Ulterior, Marius a oferit primele declaratii despre postarea pe care a facut-o pe retelele de socializare. Aceasta a declarat ca relatia cu Oana este una buna si sunt foarte ocupati, motiv pentru care nu au timp sa mearga impreuna in vacanta.

‘‘Daca voiam sa se afle, spuneam exact . am spus in mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Asa mi-a venit sa o spun. Nu este strict adresata catre o persoana sau despre anumite intamplari. Nu, nu are nicio treaba cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atinga altceva. Este o simpla postare. ”Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atinga altceva. Este o simpla postare. Da, da, perfect (n.r. relatia cu Oana Roman) . Bine, muncim. Peste tot, unde gasim, loc si timp. In principiu, este munca. Momentan, nu stiu concret (n.r. vacanta).”, a declarat Marius Elisei, in exclusivitate la Antena Stars.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009151 (s)