News Flash:

Cum poti slabi fara sa mergi la sala. Iata ce exercitii sa faci acasa

9 Martie 2015
1297 Vizualizari | 0 Comentarii

Timpul nu-ti permite sa mergi la sala, la un bazin de inot sau sa faci jogging, dar iti doresti sa scapi de cateva kilograme? Poti incerca sa slabesti, stand in picioare, scrie Ele, daca stii ce miscari sa faci. Iata cateva exercitii care te ajuta sa slabesti fara sa mergi la sala:  

1. Lucreaza muschii gluteali stand in picioare 
Intotdeauna ti-ai dorit sa ai fese ferme si bine conturate. Acum ai ocazia sa-ti indeplinesti visul cu ajutorul unor exercitii pe cat de simple, pe atat de eficiente. Muschii gluteali formeaza musculatura de la nivelul feselor si din spatele soldului, de aceea este bine sa ii lucrezi permanent, inclusiv atunci cand stai in picioare si astepti autobuzul. 

Incordeaza muschii gluteali si coapsele in timp ce stai nemiscata in picioare. Mentine-i incordati timp de 10 secunde (nu uita sa respiri in tot acest timp) apoi relaxeaza muschii. Repeta acest exercitiu de 10 ori. 

2. Lucreaza muschii abdominali 
Abdomenul, una dintre cele mai predispuse zone la ingrasare, ajunge sa fie acoperit de un strat mai subtire sau mai gros de grasime. Sparge depozitele de grasime cu exercitii simple. 

Incordeaza muschii abdominali ca si cum ai anticipa un pumn in stomac. Mentine-i incordati timp de 10 secunde, apoi relaxeaza-i. Repeta acest exercitiu de 10 ori. Dupa cateva saptamani, vei observa rezultatele: vei avea un abdomen mai plat si mai tonifiat, pregatit pentru a fi expus la plaja. 

3. Exercitii pentru trunchi 
Deoarece iti petreci majoritatea timpului aplecat deasupra unei tastaturi si intepenita pe un scaun, tinzi sa ai o pozitie incorecta si sa-ti curbezi coloana vertebrala. In fiecare dimineata si seara, fa exercitii pentru trunchi. Stai in picioare si intinde bine trunchiul, indreapta spatele, tine mainile la un unghi de 45 de grade si adu-ti umerii usor in spate. Tine capul sus si gatul intins. 

Mentine aceasta pozitie in timp ce inspiri si expiri de 3 ori. Repeta apoi exercitiul de 3 ori. 

4. Exercitii pentru piept 
Un spate curbat si o postura incorecta a umerilor, vor da impresia ca ai bustul mai mic decat il ai in realitate. Nu-ti ascunde formele. Pune-le in valoare cu ajutorul unor exercitii usoare, care implica muschii abdominali, umerii si bratele. 

Stai in picioare, in fata unui perete (la o distanta de jumatate de pas). Departeaza picioarele si, fara sa misti talpile de pe sol, lipeste-ti incheieturile mainilor de perete. Vei obtine o pozitie oblica, care iti va permite sa presezi antebratele de perete. Fa acest exercitiu timp de 30 se secunde-1 minut, apoi repeta-l de 3 ori. 

5. Exercitii pentru intreg corpul 
Acest exercitiu iti tonifiaza intens tot corpul, spun expertii. Stai cu picioarele departate si incordeaza muschii cvadriceps, partea anterioara a coapsei, precum si pe cei din partea posterioara. Incordeaza si muschii gluteali si abdomenul. Ridica bratele deasupra capului si indinde-le, dar nu le forta. Tine capul sus, spatele drept si pieptul inainte. Mentine timp de 3-5 minute, apoi relaxeaza muschii treptat, incepand cu bratele. Repeta exercitiul de 2 ori. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005638 (s)