News Flash:

Cum arata casa in care locuiesc Adriana Iliescu si fiica ei, Eliza. In ce si-a investit banii cea mai batrana mama din Romania

15 August 2022
701 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Iliescu

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din lume, traieste intr-o locuinta modesta, dar cocheta, din Capitala. Femeia si-a dorit mult sa devina mama si a reusit atunci cand nimeni nu-i dadea nicio sansa. A avut incredere in Dumnezeu si in medicul care a ajutat-o sa-si indeplineasca cea mai mare dorinta. Cu toate ca a fost criticata ca a adus pe lume un copil la o varsta foarte inaintata, Adriana Iliescu si-a vazut de drumul ei.

Imagini din casa in care locuieste Adriana Iliescu
Adriana Iliescu si fiica ei Eliza locuiesc in vechiul apartament al fostei profesoare. Imaginile cu locuinta lor au aparut in spatiul public in anul 2018, cand femeia si fiica ei au primit alimente. Este vorba despre o locuinta in care nu s-au facut investitii, insa care este ingrijita si cocheta. Din apartamentul Adrianei Iliescu nu lipsesc cartile si pianul, fiind cunoscut faptul ca femeia este intelectuala.


Femeia are grija sa dramuiasca bine banii si cea mai mare investitie este in educatia fiicei ei. In plus Eliza este mereu cocheta, pentru ca mama ei a invatat-o sa se imbrace frumos si sa aiba bune maniere.

„Imi place ca fiica mea sa fie cocheta, insa nu dam banii aiurea pe haine, este un magazin in Drumul Taberei, cu hainute la 35-40 de lei. De exemplu, i-am luat, de 1 Iunie, o fustita plisata, la vreo 40 de lei, extraordinara”, spunea Adriana Iliescu intr-un interviu.

Adriana Iliescu si-a dorit mult sa devina mama si visul ei s-a indeplinit la varsta de 66 de ani. Ea a nascut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulesti din Bucuresti. Eliza Maria a primit si prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supravietuit sarcinii.

Povestea fostei profesoare de Limba romana a devenit stire in intreaga lume si a creat controverse referitoare la corectitudinea din punct de vedere etic a aplicarii unui tratament de fertilizare dupa o anumita varsta.

Eliza Iliescu a terminat liceul ca sefa de promotie
Fiica Adrianei Iliescu a terminat liceul ca sefa de promotie si a obtinut la examenul de Bacalaureat o medie generala peste 9. Eliza a fost sefa de promotie a absolventilor Colegiului ”Dimitrie Paciurea” din Bucuresti. Inainte de a sustine probleme examenului maturitatii, adolescenta spunea ca nu are emotii pentru ca s-a pregatit mult. Tot ea spune ca isi doreste sa urmeze, in paralele, cursurile Facultatii de Litere si cele ale Facultatii de Filosofie. Eliza Iliescu isi doreste sa calce pe urmele mamei sale si are toate sansele sa devina un profesor de succes.

Galerie Foto

casa_adriana_iliescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006578 (s)