News Flash:

Florin Salam ar fi internat in spital cu aceeasi boala care i-a rapus fratele acum doi ani

12 August 2022
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Salam 2


Florin Salam ar fi ajuns de urgenta la spital, diagnosticat cu Covid-19. Starea acestuia ar fi una destul de ingriijiratoare. Acesta sufera acum de aceeasi boala care i-a ucis fratele in urma cu doi ani.

Cumnata lui Salam: „Ei stiu”
Aura Panaitescu, sora fratelui lui Salam, decedat de Covid-19 acum doi ani, a marturisit ca nu stie absolut nimic despre misterul internarii manelistului la spital. „Nu stiu. Nu stiu nimic. Ei stiu”, ne-a spus fosta cumnata a interpretului de muzica de petrecere.

Florin Salam ar fi ajuns de urgenta la spital, acesta suferind de Covid-19! Interpretul de muzica de petrecere este sub stricta supraveghere medicala.

Florin Salam, la spital? Manelistul, ar fi fost diagnosticat cu Covid-19
Stirea, difuzata de ZiuaNews si preluata de Romania TV, ridica o serie de semne de intrebare. Nu se stie cu exactitate, pana la aceasta ora, care este unitatea spitaliceasca in care manelistul s-ar afla de cateva ore.

FANATIK a contactat intreaga familie pentru a afla amanunte despre starea de sanatate a interpretului de muzica de petrecere, insa niciun membru nu a putut raspunde pana acum.

Adrian Marinescu de la Matei Bals: „Nu este internat aici”
Potrivit unor zvonuri, cantaretul ar fi ajuns la Matei Bals, insa unul dintre medicii de renume ai spitalului a negat aceasta informatie.

„Toata lumea m-a intrebat daca domnul Stoian este aici. Nu este internat aici, la Bals. Am verificat de mai multe ori”, ne-a spus Adrian Marinescu, doctor la Spitalul de Boli Infectioase.

Nu este prima oara cand familia Salam se confrunta cu nemilosul coronavirus. In urma cu doi ani, Nelu, fratele lui Florin Stoian a murit de Covid.

Fratele cantaretului a murit acum doi ani
In momentul in care fratele lui Salam a ajuns la spital, familia organizase o conferinta de presa in fata la Matei Bals, acolo unde era internat. Apropiatii lui Salam au acuzat medicii de acolo ca nu au comunicat nimic in legatura cu starea fratelui sau. La acea vreme, s-a ajuns la un adevarat scandal mediatic.

„Nu as fi facut acest gest sa chem toate televiziunile, dar n-avem incotro. Pur si simplu, suntem disperati pentru ca nu comunica nimeni cu noi. Noi intrebam, avem un pacient bolnav, este normal sa vrem sa stim starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem fratii lui.

Ce putem sa facem?! Sa stam cu mainile in san pana ne zic ca gata, este in ultima faza?! Indiferent de situatie, trebuie sa stim ce se intampla cu el, este durerea noastra”, spunea Florin Stoian acum doi ani, in fata spitalului Matei Bals.

Fratele lui Florin Stoian suferea, pe langa coronavirus, de diabet zaharat, obezitate si avea si probleme cardiace.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006038 (s)