News Flash:

Cati ani avea, de fapt, Israela. Secretul varstei sale a fost dezvaluit

12 August 2022
2440 Vizualizari | 0 Comentarii
Cati ani avea de fapt Israela

Israela Vodovoz a incetat din viata in prima saptamana din luna martie a anului 2018. Una dintre controversele din timpul vietii sale, era legata chiar de varsta.

Toata lumea o stie pe Israela de la televizor. Ea era una dintre personajele care apare des in emisiunile de scandal difuzate la ceas de noapte. Multi dintre cei care au urmarit-o s-au intrebat cati ani are Israela, de fapt.

Adevarata varsta a Israelei Vodovoz a starnit numeroase controverse in presa tabloida. Unii spun ca ar avea 80 de ani, altii sustin ca ar avea 60. Israela a fost prezenta intr-o emisiune de televiziune de la Antena Stars, unde a vorbit despre varsta ei reala.

Sotia lui Liviu a declarat, la finalul anului 2016, ca este mai mare cu doi ani decat numarul scris in buletin.

„11.11.1950, in buletin. Dar de fapt, eu din ceea ce stiu sunt mai mare cu 2 ani. De ce? Ca era dupa razboi, nu mai conteaza”, a marturisit vedeta.

Batuta de Liviu
Israela a devenit cunoscuta pentru relatia atipica pe care o are cu sotul ei Liviu, mai mic cu 30 de ani decat ea. Relatia lor a fost presarata cu multe scandaluri publice.

Femeia l-a acuzat pe Liviu ca este alcoolic si ca a batut-o de mai multe ori. Cel mai recent episod legat de cei doi era disparitia lui Liviu, gasit intr-un final.

„M-a amenintat cu moartea si am simtit ca inghet. Violentele fizice au aparut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat in ultimele saptamani. De multe ori a ridicat pumnul si a nimenit in mine. Ma lovea de multe ori in maini, stiind ca am osteoporoza si o data m-a atins in cap”, a povestit ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005996 (s)