News Flash:

Deea Maxer a rupt tacerea! De ce s-au despartit Dinu Maxer si Nicoleta Luciu: „Femeia isi…”

11 August 2022
659 Vizualizari | 0 Comentarii
Deea Maxer a rupt tacerea

Putina lume isi mai aduce aminte de relatia dintre Nicoleta Luciu si Dinu Maxer! Ei s-au despartit in anul 2005, iar acum Deea Maxer a anuntat motivul rupturii! Se pare ca Dinu nu voia copii si nici sa se insoare cu bruneta!

Nicoleta Luciu s-a despartit in anul 2005 de Dinu Maxer, dupa opt ani de relatie si s-a cuplat imediat cu Zsolt Csergo! Deea Maxer a făcut dezvăluiri în premieră despre fosta relație dintre soțul ei și bomba sexy Nicoleta Luciu. Deea a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea dintre cei doi, atunci când toată lumea se aștepta ca Dinu să o ducă pe Nicoleta la altar.

De vină a fost chiar cântărețul, care la acea vreme nu-și dorea nici căsătorie, nici copii. “Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a declarat Deea Maxer, la Antena Stars, potrivit click.ro.

Dinu Maxer nu-și dorea la acea vreme o familie, fiind marcat de trauma pe care a trăit-o în copilărie, când și-a pierdut fratele într-un accident de tramvai. “Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, a mai declarat Deea Maxer.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit în vara lui 2005, cântărețul fiind afectat la acel moment de ruptură. Despărțirea a fost una cu scandal. Într-un interviu acordat în acea perioadă unei reviste mondene, Maxer a rememorat începuturile relației cu Luciu. “În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look. Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă. După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o ca devenise proasta României!”, a spus Maxer la momentul despărțirii de bomba sexy, potrivit sursei citate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004732 (s)