News Flash:

Lovitură grea pentru Florin Busuioc. Cine prezintă acum vremea la ProTV

12 August 2022
1636 Vizualizari | 0 Comentarii
In ultima vreme s a vorbit tot mai mult despre plecarea lui Florin Busuioc de la ProTV pe motiv ca ar putea fi inlocuit cu alt prezentator Este una dintre imaginile acestui post dar se pare ca a mai fost angajata o alta persoana cu aceeasi functie ce

In ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre plecarea lui Florin Busuioc de la ProTV, pe motiv ca ar putea fi inlocuit cu alt prezentator. Este una dintre imaginile acestui post, dar se pare ca a mai fost angajata o alta persoana cu aceeasi functie, ceea ce ar putea insemna finalul carierei lui Busu.

Busu ramane la ProTV
Busu este una dintre cele mai apreciate figuri din lumea teatrului, dar si din lumea televiziunii. Este cu adevarat o imagine pentru ProTV, dar la un moment dat s-a zvonit ca va fi inlocuit de figuri mai tinere, ca postul are nevoie de ceva nou, dar se pare ca lucrurile nu stau deloc asa.

Intr-adevar, Iulia Parlea este cea mai noua membra a echipei, dar nu il va inlocui pe Busu, ci pe Magda Palimariu. Aceasta a anuntat de curand ca va petrece mai mult timp in Norvegia, acolo unde lucreaza sotul ei. Astfel, Busu ramane in continuare pe micile ecrane, pentru ca nimeni nu a reusit pana acum sa se ridice la nivelul asteptarilor marelui actor.

„Sunt emotionata, dar nu pentru ca ma aflu in fata camerelor de filmat, ci pentru ca am intrat in familia PRO TV. Am descoperit aici o echipa minunata, oameni profesionisti care m-au primit cu multa caldura si carora vreau sa le multumesc!”, a declarat Iulia Parlea.

Cel mai mare secret al lui Busu
Busu nu a ezitat niciodata sa vorbeasca despre profesia lui si despre cum stau lucrurile in acest caz, dar mereu a fost rezervat cand a venit vorba despre viata personala. Acesta a incercat sa tina intimitatea departe de ochii lumii, dar nu i-a iesit mereu. A marturisit, inca, ce inceput greu a avut.

Acesta s-a nascut cu doar 800 de grame si era cel mai mic copil din Hunedoara. Desi a venit pe lume la termen, au fost mai multe probleme din cauza carora nu s-a putut dezvolta. Timp de trei lui a stat la incubator sia trecut prin multe proceduri pentru a supravietui, pentru ca era mult prea mic. Pana in clasa a patra a fost cel mai mic copil din locul sau natal, dar apoi a inceput sa se dezvolte normal.

”Eu, in primul rand, am avut 800 de grame la nastere. Ce sa mai vorbim? Eram cat o lingura. Nu prematur, la noua luni m-am nascut. Am stat vreo trei luni in spital, in incubatoarele alea din 1962, dupa care a inceput copilaria mea de rahitic. Eram vai de viata mea. Eram cel mai mic copil din Hunedoara, probabil pana prin clasa a patra”, a povestit actorul in podcastul lui Damian Draghici.

A jucat volei, ping-pong, a facut si atletism, iar intre timp si-a descoperit si marea pasiune: actoria. A intrat in acest domeniu inca de la 16 ani si nu a renuntat niciodata la lucrul care l-a facut cel mai fericit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007030 (s)