News Flash:

Artista celebra luata de curentii din Marea Neagra. Care este starea ei

12 August 2022
1705 Vizualizari | 0 Comentarii
salvamar


O multime de tragedii se intampla in apele din Romania si numerosi oameni si-au pierdut viata de la inceputul sezonului estival. O artista din Romania a trait si ea drama vietii din acelasi motiv si a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost luata de curentii din Marea Neagra.

Diana Ionescu, la un pas de moarte
Diana Ionescu este una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi din tara. Celebra interpreta de muzica populara a trecut printr-o drama mare in urma cu cativa ani, cand chiar a fost la un pas de moarte. Desi cantareata stia sa inoate si nu se gandea ca i se poate intampla asa ceva, a fost luata de curentii puternici si dusa spre larg, fara a se mai putea salva.

 
Curentii au dus-o departe, in larg, si cand a vazut ca nu mai simte nisipul a inceput sa se panicheze. Barbatii care erau in apa si salvamarii au reactionat la timp si au scos-o din apa, dar Diana deja inghitise multa apa si tusea tare, motiv pentru care cu greu si-a revenit, dupa ce i-au fost aplicate masurile de prim-ajutor. Senzatia a fost foarte neplacuta si si-a promis ca va fi mai atenta.

”Ma bucur ca sunt bine. Stiu sa inot, dar curentii m-au dus spre larg. Foarte periculos acum pe litoral, indemn pe toata lumea sa abia mare, mare grija. M-am speriat foarte tare. Nu am vazut geamandura, m-am aventurat, m-au luat curentii. Erau si salvamarii si m-au vazut niste barbati care inotau. Curentii m-au dus in larg. Nu mai simteam nisipul si atunci m-am panicat foarte tare. Am inghitit apa si abia mi-am revenit pentru ca tuseam foare tare. Mi se infundasera urechile, m-am speriat foarte tare. O senzatie foarte neplacuta.”, a declarat Diana Ionescu.

Cantareata a ramas cu o mare frica de apa, chiar daca iubeste marea si este nascuta in zodia Pesti. Nu mai are curaj sa isi faca niciun concediu la mare si este foarte atenta la fiecare pas de atunci,
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009104 (s)