News Flash:

Cum a ajuns Denisa Tanase de la Bambi sa faca milioane de euro dupa ce a renuntat la muzica?

15 Octombrie 2021
882 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa Tanase

Denisa Tanase, cea care alaturi de sora ei, Raluca, au innebunit tara cu piesa ”Doi ochi caprui” a renuntat la muzica si s-a apucat de afaeri serioase. Cu siguranta, a fost cea mai buna alegere, avand in vedere ca acum incaseaza milioane de euro si este intr-o continua extindere.

Denisa Tanase a fost mereu o mare iubitoare de parfumuri. Vedeta a imbinat utilul cu placutul si, astfel, a pus pe picioare un business prosper. Denisa a reusit sa aduca la noi in tara note de parfum uimitoare si nu este de mirare ca afacerea merge ca pe roate. Fosta membra Bambi a inceput cu pasi mici, dar sigur, iar acum, brandul ei este cunoscut in toata tara.
My Geisha a inceput ca o pasiune, iar abia mai apoi a inceput sa fie business generator de venituri. Denisa nu a visat niciodata ca va ajunge atat de departe cu parfumurile ei. Produsele Denisei spun mereu o poveste si tocmai acesta este motivul pentru care publicul i-a devenit client fider.

Privind retrospectiv, Denisa isi aminteste mereu cu nostalgie de primii pasi My Geisha. Sora Ralucai nu si-a imaginea vreodata ca o femeie fara studii de business poate da lovitura. Denisa a lucrat cu cei mai renumiti parfumieri ai lumii si asa a ajuns sa construiasca imaginea My Geisha.
Chiar daca pandemia a pus lacatul pe multe afaceri locale, Denisei i-a mers mai bine ca niciodata. Vedeta a deschis zeci de magazine in intreaga tara si nu se opreste din extindere.


”Dintr-o pasiune neconstientizata in prima faza, drumuri multe in Dubai de unde veneam de fiecare data incarcata cu arome pentru mine si prietenii mei. Probabil as fi ramas doar o consumatoare de arome daca nu as fi fost incurajata sa fac mai mult de atat de catre prietenul meu, care intr-un restaurant grecesc mi-a schitat un fel de plan de business pe un servetel si m-a indemnat sa transform ideea de a lansa un parfum, in realitate. La polul opus, mai toti prietenii si cunostintele imi spuneau ca nu am nici o sansa intr-un domeniu plin de branduri mari si, evident, am vrut sa le arat ca gresesc.”, declara Denisa mai demult. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005032 (s)