News Flash:

Fosta sotie a lui Cabral ii indeamna pe oameni sa nu creada in reportajul Recorder, ”Clanul Marelui Alb”

15 Octombrie 2021
447 Vizualizari | 0 Comentarii
reportaj Recorder

Luana Ibacka, fosta sotie a lui Cabral nu este foarte vocala in showbiz si nici nu atrage antipatii. De data asta, fosta partenera de viata a lui Cabral a decis sa abordeze subiectul care face inconjurul internetului si a scris cateva randuri despre reportajul momentului.

Acum cativa ani, Luana avea propria emisiune de design interior si poate spune ca a interactionat cu televiziunea. Contrar asteptarilor, Luana nu ia deloc partea jurnalistilor, ci, din contra, le denigreaza imaginea in online. Blonda nu este deloc de acord cu reportajul realizat de Recorder, ba mai mult, este de parere ca documentarul a fost sponsorizat.
Luana a vrut sa isi covinga comunitatea ca are dreptate, asa ca si-a argumentat extrem de bine punctul de vedere pe Facebook. Fosta partenera de viata a lui Cabral considera ca jurnalistii au profitat de impactul bisercii pentru a realiza un material de un mare impact in online si nu numai. 

Dupa ce si-a exprimat clar punctul de vedere cu privire la pretentiile pe care le are de fostul sos, acum Luana a schimbat macazul. Vizibil afectata de documentarul ”Clanul Marelui Alb”, Luana a postat un mesaj in social media prin care prezinta realitatea ei asupra filmarii. Fosta realizatoare tv este de parere ca prin mass-media se poate manipula extrem de usor si ca nu ar fi prima data cand oamenii cad in plasa jurnalistilor.


”Pentru ca nu vreau sa fac reclama unui documentar care rastoarna Biserica si pe Patriarh, spun doar atat: sa nu credeti in viata voastra ca unui JURNALIST ii pasa de voi si apoi, sa nu va pese vreodata de ce spune un jurnalist. Mai degraba, intrebati-va cine sponsorizeaza documentarele, stirile si uitati-va in trecut cine sunt mogulii mass media. Suntem in mare confuzie datorita Jurnalismului autohton!!!  Singurul lucru salvator in amarata asta de tarisoarp ar fi educatia si credinta. Nimeni in tara asta nu-si indeplineste datoriile … acelea omenesti, crestin ortodoxe, ca la carte.. Insa toti sunt gata sa intre in razboi, unii cu altii.. ”, a scris Luana Ibacka.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006630 (s)