News Flash:

Cucu de la Noaptea Tarziu, drama care i-a marcat intreaga copilarie. „Bunica m-a impins pe scari”

13 Ianuarie 2022
591 Vizualizari | 0 Comentarii
Cucu

Cucu a devenit cunoscut dupa ce a inceput sa faca parte din proiectul de succes Noaptea Tarziu. Cei trei baieti sunt mereu optimisti si afiseaza zambete largi de fiecare data, dar, unii dintre ei in spate adevarate drame. Despre unele dintre ele a vorbit chiar Cucu in podcastul cu Roxana Nemes.

Cucu, colegul lui Cuza si-a deschis sufletul in fata fanilor si a vorbit despre una dintre cele mai mari drame din copilaria lui. Desi nu a mai vorbit cu nimeni pana acum despre asta, Cucu a decis ca cei care il sustin merita sa stie si acesta aspect inainte de a-l judeca. Colegul lui Cuza a accepta sa mearga la podcastul Roxanei Nemes, in principal, pentru ca au trait amandoi aceleasi experienta in Republica Dominicana, la „Survivor”.

Cucu a spus ca unul dintre membrii familiei sale a vrut sa ii faca rau. Este vorba despre bunica lui care, in loc sa il iubeasca si sa il protejeze, a vrut sa scape de el. Mai exact, femeia a fost la un pas de a-l omori pe nepotul ei în momentul in care l-a impins pe scari. Artistul isi aminteste cu lacrimi in ochi acest episod si se bucura ca a reusit sa scape cu viata.

„Am avut o perioada in care am vrut sa fac pasul ala...sa  iau cutitul si sa zic: 'End of life (n.r. sfarsitul vietii)'. Cu veselia asta ascunzi multe. In momentul de fata n-as face asta niciodata. Bunica ma ura, la doi ani a vrut sa scape de mine. M-a impins pe scari si a vrut sa ma omoare, am si aici o chestie, in cap.", mai spune Cucu, in interviul cu Roxana Nemes.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005214 (s)