News Flash:

Dorian Popa a ajuns, din nou, pe masa de operatii. Ce isi mai face vloggerul de data asta. „Imi indeplinesc un vis”

13 Ianuarie 2022
683 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Fanii lui Dorian Popa sunt obisnuiti ca artistul sa le prezinte mereu clinici de infrumusetare in vlogurile pe care le realizeaza, doar ca, de data asta, lucrurile au fost un pic mai serioase. Fara sa fie vreo gluma pentru urmaritorii lui, Dorian a ajuns de urgenta pe mana medicilor, iar problemele lui de sanatate par a fi unele foarte serioase.

Dorian Popa nu ia deloc pauza de la social media si nu s-a abatut de la aceasta regula nici acum. In urma cu doar cateva ore, Dorian Popa si-a pus fanii pe jar, asta pentru ca s-a filmat la un spital privat, acolo unde s-a prezentat in aceasta dimineata, 13 ianuarie, pwntru o interventie chirurgicala. Totodata, cunoscutul artist nu a dat prea multe informatii despre ceea ce urmeaza sa schimbe la aspectul sau, insa tot ce a putut spune este ca ”isi indeplineste un vis. 

Dorian Popa a suferit recent o interventie chirurgicala, iar pentru a se asigura ca totul va iesi ca la carte, influencer-ul a apelat la unul dintre cei mai buni medici specializati in estetica. De asemenea, inainte de a intra in operatie, Dorian Popa a filmat camera de la spitalul privat in care este internat, fiind tare impresionat de cum arata. 


Anul trecut, Dorian s-a informat foarte mult inainte sa isi ridice propriul cartier si a vrut sa faca totul ca la carte pentru ca locuintele lui sa fie pe lista preferintelor viitorilor locatari. Dorian si-a facut lectiile si are de gand ca noile constructii din Hatz Residence sa fie fara greseala. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006652 (s)