News Flash:

Anamaria Prodan, mai vehementa ca niciodata. Ce le-a interzis impresara copiilor ei dupa divortul de Reghecampf

13 Ianuarie 2022
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria si Reghe

Anamaria Prodan a fost mai sincera ca niciodata aseara, in podcastul prietenului ei, Codin Maticiuc. Cei doi au discutat minute bune despre viata impresarei, despre copilarie, dar si despre drumul catre succes. Cum divortul este cel mai cald subiect in viata impresarei, Codin a pregatit cateva intrebari si despre asta, iar Anamaria nu le-a evitat.

Divortul prin care trece Anamaria Prodan nu este deloc unul usor.Impresara si sotul ei au fost casatoriti ani de zile si nimeni nu se astepta la o asemenea decizie. Nici macar ea, care a negat mult timp separarea de sotul ei. Acum, invitata in podcastul „La Mijloc” realizat de Codin Maticiuc, Anamaria Prodan si-a schimbat declaratille. Impresara sustine ca banuia demult ca este inselata de Laurentiu, ba chiar fiul ei i-ar fi spus asta pentru prima data.

„Copiii mei au stiut secunda de secunda ce se intampla in familia mea. Ala mic l-a prins cu amantele si astea. La usa, s-a dus la usa la el. I-a deschis share location si l-a luat. M-a sunat in Dubai si mi-a zis: mama, asta iar are o amanta ceva ca iar a luat-o razna.”, a povestit Anamaria Prodan.


”Ajunsesem sa am discutii de genul. Alo, copiii, din momentul asta subiectul s-a inchis, tati a gresit. Daca va aud pe vreunul, va rup gura. Din momentul asta, o luam de la capat. Daca unul deschide vreodata subiectul e jale. Facem nunta pe intai. Nu am facut nunta mare? 15 ani de casnicie”, a mai adaugat Anamaria Prodan in podcastul lui Codin Maticiuc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004895 (s)