News Flash:

Imediat dupa ce l-a atacat pe IPS Teodosie, Oana Roman se confrunta cu primele probleme de sanatate

13 Ianuarie 2022
362 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Sotia lui Marius Elisei a inceput anul 2022 cu stangul si deja se confrunta cu primele probleme de santate si i-a anuntat pe urmaritori ca astazi nu va fi prea activa deoarece va sta mai mult in pat.

Daca ieri era pornita impotriva lui IPS Teodosie, azi, Oana Roman este mai linistita ca niciodata. Vedeta a anuntat ca va lipsi motivat din online pentru ca nu se simte deloc bine. Oana este foarte activa acolo, unde a reusit sa adune o comunitate destul de numeroasa de fani si de unde face bani frumosi. Oana a vrut sa ii informeze pe fanii ei inca de la prima ora, ca aceastia sa nu isi faca griji de ce nu o vad azi pe Instagram.

”Lipsesc azi motivat. Am facut otita si am dureri groaznice. Revin cum ma simt mai bine. Va pup”, a spus Oana Roman.

De foarte multe ori s-a spus ca Oana este stalpul familiei atunci cand vine vorba de bani si ca tot ea ar fi si cea care il intretine pe Marius, sotul ei. Daca Mariu nu este la fel de darnic in aparitii si in detalii, asta nu inseamna ca nu produce nimic. Chiar Oana a fost cea care a pus punctul pe „i” si a vrut sa-i lamureasca pe toti de unde vin banii, cine ii aduce in casa si cine este responsabil de gestionarea lor.

„Cred ca am explicat de foarte multe ori ca avem o afacere de care ne ocupam amandoi si care este sursa noastra principala de venit. Sunt recunoscatoare pentru tot. Sunt recunoscatoare pentru familia pe care o am, pentru tot ce am reusit sa construiesc in viata asta si pe principiul pe care l-am invatat de la tata: ce este mai bun d-abia de acum urmeaza.” a declarat vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007084 (s)