News Flash:

Cu ce barbat s-a afisat Loredana Groza imediat dupa ce s-a speculat ca divorteaza

25 Ianuarie 2022
506 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Acum ceva timp, multa lume a speculat ca Loredana Groza se apropie cu pasi repezi de un divort. Diva nu a confirmat si nici nu a infirmat nimic, dar cei care o urmaresc cred ca faptele ei vorbesc de la sine. Nu mai este niciun secret faptul ca Loredana nu s-a afisat niciodata ostentativ cu sotul ei, dar acum deja a inceput sa se afiseze in preajma altui barbat.

Loredana si Nick Casciaro au fost cel mai reusit grup mentor-concurent de anul acesta de la „X Factor”. Lori si-a facut treaba asa cum stie ea mai bine si s-a tinut de cuvant. Diva i-a promis lui Nick ca finala „X Factor” va fi a lui si asa a fost. Nick a cucerit instant publicul de la noi. Lori din Onesti, asa cum ii place sa se alinte are planuri mari pentru cariera lui Nick si se pare ca nu il lasa sa scape asa, cu una cu doua.

Asa cum a promis dupa marea finala „X Factor”, Loredana se va ocupa personal ca Nick sa descopere succesul pe care il merita, iar primii pasi au fost facuti deja. Ceea ce multi considerau ca fiind o simpla gluma, s-a dovedit a fi o treaba mai mult decat serioasa. Loredana Groza a plecat cu Nick in Italia, iar cei care au vazut imaginile nu s-au putut abtine sa nu o bombardeze cu fel de fel de replici dure. Fanii au inceput sa glumeasca pe seama lui Nick, spunandu-i ca, la cum se prezinta lucrurile acum, sigur italianul nu se va mai casatori cu aleasa inimii lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1095 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004571 (s)