News Flash:

Cristina Balan, nevoita sa isi retraga copiii cu Sindromul Down de la scoala

5 Iulie 2022
424 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina

Castigatoarea Vocea Romaniei a decis ca isi va educa copiii acasa pentru ca s-a saturat de legile care le permit copiilor speciali sa studieze in comunitatea de masa, dar nu se face nimic pentru a le veni in ajutor. Daca ea s-a bucurat de cadre didactice carora sa le pese de elevi, Cristina Balan a afirmat ca pentru copiii speciali nu exista manuale adaptate sau profesori de sprijin.

Mai mult decat atat, ea descris cum a vazut situatia in cazul copiilor ei: „E ca si cum i-ai spune: Tu, in caruciorul cu rotile, ai dreptul sa urci scarile astea, daca vrei. Este treaba ta! Dar eu nu iti ofer o rampa, tu urca, eu nu am nimic impotriva”, informeaza Fanatik.

Cadru nociv pentru baietii artistei
Motivul important pentru care Cristina a luat decizia de a-si retrage baietii de la scoala este ca institutia de invatamant devenea nociva pentru ei. Baietii erau marginalizati de ceilalti elevi ai clasei, iar acest lucru i-a putut face sa se simta izolati. Fapt care nu a putut fi ignorat de mama lor.

Mai mult decat atat, ea a explicat ca baietii ei nu sunt violenti, dar daca observa la alti colegi ca dau cu piciorul sau se harjonesc si fac gesturi, le preiau si ei. Mama baietilor a subliniat intr-un interviu acordat pentru Fanatik ca „problema este ca la un copil tipic se scuza lucrurile astea, ca e copil. Dar la copilul special se spune ca are o problema de comportament”, informeaza evenimentulzilei.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012451 (s)